Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch PIA645B68E, plită performantă și elegantă

Plita incorporabilă Bosch PIA645B68E e una destul de reușită deoarece are o suprafață mare de gătit, adică există o distanță mare între arzătoare și veți putea pune orice vas indiferent de dimensiuni. Dacă vă interesează acest aspect atunci nu cred că vă doriți o plită compactă. Nici nu veți găsi multe plitele electrice compacte, eventual cu mai puține zone de gătit, dar nu văd ce avantaje ar oferi acele variante. Nu e disponibil cu nici un pachet promo, dar așa veți putea alege ce cuptor vi se pare mai util.

Sunt destul de multe plite cu inducție și veți observa că pot fi oferite și de alte branduri, iar diferențele majore sunt reprezentate de tehnologii și funcții speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch PIA645B68E, plită performantă și elegantă

Arzătoarele sunt de dimensiuni mici și normale, deci puteți spune că puterea totală instalată nu e foarte mare. Totuși, arzătoarele normale sunt de 1.8 kW iar cu inducție, veți găti orice și decent pe această plită. Chiar dacă ați tinde spre o plită cu arzător mare, poate că nici nu-l veți folosi deoarece nu veți găsi chiar atât de mult. Zonele de gătit pot fi observate ușor chiar dacă suprafața e netă, iar panoul e poziționat în partea din față de unde puteți selecta treapta de putere.

Panoul de control vine cu tehnologie touch, deci va fi destul de ușor să folosiți plita, iar sistemul de protecție copii e prezent și el. În plus, sunt oferite următoarele funcții: timer, semnal sonor, deconectare automată, indicator căldură reziduală. Chiar și tehnologiile sunt foarte importante deoarece ele fac ca acest aparat să fie unul mai special: PowerManagement, PowerBoost, QuickStart și Restart.

Plusuri: are design elegant pe negru cu contur pe inox, timp de fierbere scurt, panou de control reușit etc.
Minusuri: nu sunt.

Poate că plita Bosch PIA645B68E nu e foarte accesibilă dar trebuie să știți că veți găti ceva mai rapid și gustos cu aceasta. Avantajele oferite de acest tip de plită sunt puține dar acestea fac diferența: doar vasul se încălzește (plita se menține rece tot timpul), încălzește rapid, consum mai mic de energie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu