≡ Meniu

Bosch PKE611D17E, plită electrică cu control touch

Plita incorporabilă Bosch PKE611D17E e una destul de modernă datorită panoului de control și sistemului de încălzire. Totuși, în acest preț nu veți găsi una cu inducție care e puțin mai avansată, însă pot există promoții dacă vă doriți una. Noile modele nu mai consumă atâta energie pentru că sunt construite destul de bine și poate că nici nu gătiți prea des, iar când o faceți poate că vă folosiți mai mult de cuptor. Timpul de fierbere e decent la aceasta, însă nu e la fel de mic ca la plitele cu inducție.

Alternativele pot fi mai scumpe dacă vă gândiți la un sistem de încălzire mai bun, cum e inducția. . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch PKE611D17E, plită electrică cu control touch

Chiar dacă arzătoarele sunt electrice, puterea totală a plitei e de 6600W. Bineînțeles, un arzător nu are foarte mult și puterea diferă în funcție de mărimea sa. Panoul de control e așezat frontal și veți găsi destule funcții. De exemplu, puteți seta temperatura după bunul plac, chiar și cu o mână.

Zonele de gătit sunt mai performante decât cele clasice deoarece e vorba de arzătoare HighSpeed. Pe lângă acestea, plita are următoarele dotări: afișaj electronic, sistem protecție copii, deconectare automată, indicator căldură reziduală, TouchSelect , restart și indicator de funcționare. Multe dintre acestea sunt dotări clasice, tipice plitelor electrice, de aceea acestea costă puțin mai mult decât cele care sunt doar pe gaz.

La instalare, trebuie să țineți cont că acest aparat trebuie îngropat în blat și trebuie tăiat exact cât e nevoie (dimensiunile nișei).

Plusuri: este destul de puternică, finisajul e elegant, ușor de folosit (cu o singură mână), protecție copii, zone de gătit HighSpeed etc.
Minusuri: nu sunt.

Bosch PKE611D17E nu se adresează oricui deoarece nu e la fel ca una pe gaz, iar dacă sunteți obișnuiți cu gaz, atunci veți observa diferența. Am pus și o mică prezentare a acestei plite pentru cei care nu sunt siguri dacă acest model ar arăta bine la ei în bucătărie. Oricum, toate plitele electrice tind să arate la fel, doar că zonele pot să fie desenate diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu