≡ Meniu

Bosch PKF619C17E, plită elegantă cu HighSpeed

Plita incorporabilă Bosch PKF619C17E e un care se potrivește aproape cu orice cuptor deoarece are finisaj elegant (lucios) pe negru dar controlul e mecanic. Având în vedere culorile folosite și tipul panoului, cred că puteți să o luați alături de un cuptor modern sau retro. Oricum, ambele sunt cu alimentare electrică și nici nu recomand alt tip de alimentare. Poate că nu e cea mai reușită plita dar poate fi de ajuns dacă nu vreți ceva diferit. poate înlocui orice plită veche ori chiar și un aragaz dacă o alegeți cu un cuptor.

Alternative sunt plitele mult mai ieftine care pot oferi ceva mai multe avantaje dar și dezavantaje (lipsa zonelor dublu circulare sau ovale). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch PKF619C17E, plită elegantă cu HighSpeed

Alimentarea e electrică dar sistemul de încălzire e avansat dar nu cu inducție, e doar o plită vitroceramică (plitele vechi nu aveau nici măcar atât). Are 4 zone de gătit și una dintre ele e dublu circulară. Adică puteți alege zona de gătire dorită și o puteți face în funcție de ce vreți să gătiți. Puterea arzătoarelor e una destul de mare: 2.2kW la cel mare, 1.2 kW la cel mic și de 2 kW cele normale. Funcțiile a acestei plite sunt zona extinsă de gătire și indicator căldură reziduală. Mă așteptam la butoane touch deoarece mai toate au acest tip de control.

La capitolul design are finisaj cu sticlă neagră, panoul frontal e mecanic și siguranță. Dimensiunile nișei sunt 50 cu 56 cm iar blatul trebuie să fie destul de gros – cel puțin 4.6 cm. Cam la toate plitele e nevoie de un blat mai gros, deci e bine să țineți cont de asta la cumpărarea unui mobilier de bucătărie.

Plusuri: poate fi pusă pe un blat subțire, zone de gătit variabile (are unul dublu circular), multe nivele de temperatură și randamentul.
Minusuri: nu are control touch.

Bosch PKF619C17E nu e o plită care și-o permite oricine dar există și alternative. Aceasta potrivește chiar și cu un cuptor retro/rustic ținând cont de butoanele sale și cu combinația de culori. Puteți opta pentru un pachet promo dacă sunteți interesați să economisiți dar apratele respective sunt diferite față de acesta și există soluții pentru buzunarul oricui.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu