≡ Meniu

Bosch POP6B6B10, plită pe gaz cu finisaj negru

Bosch POP6B6B10 e una dintre cele mai moderne plite pe gaz, nu pentru că oferă ceva mai multe funcții, ci doar pentru că arată mai bine. E foarte important cum arată o plită deoarece mulți își doresc o bucătărie modernă, de aceea nici nu-și mai doresc un aragaz. Incorporabilele vă ajută să economisiți spațiu dar numai dacă aveți și unde să le puneți. Plita poate fi pusă fără probleme pe blat da re bine să aveți și o hotă pentru a evacua aburul și mirul din bucătărie. Hotele telescopice pot fi bune iar cele cu sistem de recirculare sunt soluția pentru cei care nu pot pune un burlan de evacuare.

Alături de un cuptor, pachetul cuptor cu plită poate costa destul de mult, dar eu consider că merită deoarece arată mai bine decât o variantă clasică – aragaz, și funcțiile sunt mai multe (în special, la cuptor). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch POP6B6B10, plită pe gaz cu finisaj negru

Alimentarea e pe gaz dar și electrică pentru sistemul de aprindere al arzătorului. Panoul de control e așezat în partea dreaptă unde poate fi folosit cu ușurință deoarece în partea dreaptă-jos e arzătorul mic, deci nu veți pune un vas mare. O plită electrică are multe funcții care sunt de folos, cele pe gaz au doar câteva funcții dar nici nu văd ce ar mai avea nevoie. Acesta are deconectare automată, aprindere electrică integrată și siguranță.

Nu e mai mare sau mai mică decât altă plită de la un alt brand deci poate fi pusă în locul stabilit sau în cel al actualului model care nu vă este pe plac.

Plusuri: are un design elegant, preț destul de bun, fiabilă, puternică și ușor de folosit.
Minusuri: nu are grătare din fontă.

Bosch POP6B6B10 poate fi instalată alături de un cuptor electric de la același brand sau de la altul dacă ați văzut unul care vă place mai mult. Majoritatea cuptoarelor noi oferă doar avantaje iar consumul e foarte bun, de aceea nici nu se mai fabrică cuptoare pe gaz. E și mai sigură varianta electrică iar ventilatorul ajută la o distribuire mai uniformă a căldurii.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu