≡ Meniu

Bosch PPP612B21E, plită premium pe alb

Bosch PPP612B21E e o plită pe gaz care nu costă prea mult și care are un design specific. Datorită acestui design poate fi integrată numai bine într-o mobilă albă.
E un aparat electrocasnic numai bun pentru cei interesați de un aparat premium de la un brand nemțesc.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul foarte ușor de utilizat întrucât vine cu aprindere la o mână. Din imaginea alăturată poți vedea că plita are butoanele poziționate frontal, iar acest lucru e unul util pentru persoanele mici de statură.

Bosch PPP612B21E, plită premium pe alb

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu patru arzătoare pe gaz și materiale de calitate (fontă la grătare și sticlă la restul). De obicei plitele pe gaz sunt făcute din inox, dar la aceasta a fost aleasă sticla probabil din motive de aspect. Dacă e să mă gândesc bine atunci sticla are și un rol funcțional deoarece nu te vei arde atunci dacă atingi din greșeală marginea.
Montajul poate fi realizat în două feluri, adică în blat ori la nivelul blatului.
Unul dintre cele mai bune lucruri prezente pe acest aparat e aprinderea electrică, iar faptul că e integrată în fiecare buton e și mai bine.

Pentru achiziția modelului de față ar fi mai multe motive, printre care costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, facilitățile oferite și ușurința în utilizare. Un alt plus ar fi posibilitatea extinderii garanției la mai mult, adică la maxim 4 ani.
Contra achiziției ar fi că nu are arzător wok. Acest tip de arzător e unul util în cazul în care doriți să preparați diferite mâncăruri care au nevoie de o flacără mare/puternică.

Deci, dacă te interesează un aparat electrocasnic incorporabil de tipul plită și vrei ceva mai special atunci acest model PPP612B21E ar fi recomandarea mea.
Probabil că ești curios dacă se poate conecta la butelie, iar răspunsul e că da. Are și duze specifice care trebuie schimbate întrucât duzele pentru rețea lasă mai mult gaz, iar cele de butelie mai puțin datorită diferenței de presiune dintre rețea și butelie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu