≡ Meniu

Bosch PPP618B91E, plită cu suprafață din sticlă

Bosch PPP618B91E e o plită elegantă și cu un design special. Poate fi observată din poza de jos cam cum arată aceasta și există și pe alb (se poate vedea în clip). Dacă vă interesează să economisiți și să aveți și un pachet cuptor+plită, atunci uitați-vă după pachetele promo (au reduceri însă nu puteți alege altă plită sau alt cuptor). Plitele pe gaz sunt ieftine dar acele care arată ceva mai special, cum e aceasta, sunt ceva mai scumpe dar nu cu mult. Plitele electrice sunt ceva mai comode deoarece au alimentare electrică și unele au chiar randament mai ridicat datorită sistemului de încălzire (cu inducție).

Alternativele disponibile sunt destul de multe având în vedere tipul de alimentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch PPP618B91E, plită cu suprafață din sticlă

Plita are 4 arzătoare iar fiecare are o putere diferită. La unele plite arzătorul mare e de tip Wok adică are un inel de ardere suplimentar. E dotată cu siguranță și aprindere electrică integrată. Acel tip de aprindere presupune un cablu de alimentare și că fiecare arzător are un buton dedicat, iar aprinderea arzătorul se face prin apăsare și rotire. Arzătorul mare e și cel mai performant – 3kW, e și normal să fie așa iar cel mic e de 1 kW iar cele normale sunt de 1.7 kW.

Pe partea de design are suprafață din cuarț, culoare bej, panou de control frontal și altele. Se poate vedea că fiecare arzător are grătarul propriu și astfel se poate curăța destul de ușor, deoarece nu mai e nevoie să luați totul jos.

Plusuri: are un finisaj elegant cu sticlă quartz, arzătoare puternice comparativ cu cele ale altor plite, ușor de folosit și instalat.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch PPP618B91E e un aparat incorporabil destul de interesant și există și variante ceva mai diferite. Jos e o plită altă dar care are aceleași finisaje și deci nici prețul nu poate fi unul diferit. Nu e nevoie de un cuptor pe aceeași culoare puteți alege un blat pentru mobilier pe aceeași culoare. E suficient ca acel cuptor să fie pe negru, deoarece culoarea neagră se potrivește cu orice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu