≡ Meniu

Bosch PPQ716B21E, plită profesională cu Wok

Bosch PPQ716B21E e o plită profesională dotată cu 5 arzătoare din care unul e de tip Wok. Având un număr mai mare de arzătoare are și o lățime superioară de 70 centimetri și din această cauză eu zic că e numai bună de pus în bucătăria unui restaurant și de ce nu și acasă.

Modelul PPQ716B21E vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care e realizat din materiale de calitate și care poate fi conectat la butelie întrucât are duze GPL.
Se poate vedea că butoanele sunt poziționate frontal așa încât oricine să ajungă ușor la ele cu un efort minim.

Bosch PPQ716B21E, plită profesională cu Wok

Față de plitele incorporabile normale aceasta are 5 arzătoare, iar arzătorul Wok are o putere de 4 kW, adică cu 1 kW mai mare decât a arzătorului mare care are 3.
Culoarea neagră a suprafeței te va ajuta să integrezi aparatul în price tip de bucătătie, iar murdăria nu se va vedea așa de tare.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre o astfel de plită, iar printre acestea se numără arzătorul wok, culoarea suprafeței și suporturile independente.
Aprinderea e una electrică și se poate realiza cu o singură mână deoarece e integrată în fiecare buton.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand superior, aprinderea integrată, aspectul de top, materialele de calitate din care e făcut și posibilitatea montării sale la butelie.
Contra achiziției ar fi faptul că are un cost cam piperat.

Vizual nu arată rău deloc deoarece e o plită cu un aspect de piesă de domino. Există două posibilități de a monta aparatul: în blat ori la nivelul blatului (din granit sau piatră), iar acesta e un lucru suplimentar cu care se poate lăuda.
Cablul de alimentare al aparatului e unul de 1 metru, fiind unul normal ca lungime.
Deci, dacă vrei o plită pentru bucătăria unui restaurant (normal ori asiatic) atunci acest model ar fi o soluție excelentă.
Sunt mulți cei care nu știu ce cuptor ar merge cel mai bine cu plita de față, iar eu vă recomand modelul Bosch HBA43T360.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu