≡ Meniu

Bosch SKS51E12EU, mașină compactă 6 seturi

Bosch SKS51E12EU e o mașină de spălat vase de tip compactă care poate spăla undeva la 6 seturi de vase fără a consuma prea mult curent întrucât are clasa A+ de eficiență energetică. Un aparat precum acesta se adresează celora care vor un aparat mic pentru a spăla vasele. Deci, ar fi utilă în scop domestic (acasă).

Nu costă mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un electrocasnic marca Bosch, adică de la un brand nemțesc.
Vizual nu arată rău, lucru sesizabil din imaginea de alături.

Bosch SKS51E12EU, mașină compactă 6 seturi

Pe partea de specificații acest model se laudă cu capacitatea de a spăla până la 6 seturi de vase cu ajutorul a unuia dintre cele 5 programe. Este un aparat eficient întrucât are clasa A de eficiență la uscare și A+ pe partea de consum de curent.
Controlul e unul mecanic, lucru care înseamnă că acest aparat e unul ușor de utilizat, lucru sesizabil și după faptul că panoul de comandă e unul destul de simplu.
Față de alte modele, acesta se evidențiază prin faptul că are un nivel de zgomot de 48 decibeli. Acest lucru e datorat faptului că are tehnologia EcoSilence Drive.
Materialele din care e făcută mașina sunt unele de calitate deoarece cuva e din inox/polinox, deci o să avem parte de un aparat care o să reziste mult. Dacă tot am vorbit despre ce are la interior atunci trebuie să spun că are și un coș de tacâmuri pe post de accesoriu.
Întrucât cablurile și furtunele cu care vine au între 1,7 și 2,2 metri, o să trebuiască să-i găsiți un loc unde să fie aporape de o priză și de o sursă de apă.

Plusurile unei astfel de mașini ar fi brandul (e o mare diferență între produsele nemțești precum acesta și altele), că poate fi incorporată sub blat, multitudine de tehnologii OK și fiabilitatea.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu suportă mai multe vase.

Concluzia mea legată de produsul acesta e că-și merită banii întrucât e o mașină normală, dar care ocupă pe jumătate spațiul ocupat de una normală. Adevărul e că nici nu-ți trebuie mai mult pentru a spăla vasele la o pensiune mică ori acasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu