≡ Meniu

Bosch SKS51E22EU, mașină de spălat vase cu design compact

Mașina de spălat vase Bosch SKS51E22EU e una dintre puținele variante de pe piață cu capacitate de 7 seturi. Poate că ați și observat că multe modele de pe piață au capacitate cuprinsă între 9-13 seturi, dar mai sunt și altele. Bineînțeles, m-am referit la modele care le puteți folosi acasă și nu la cele profesionale din restaurante sau cofetării. Aceasta costă mai mult decât altele deoarece e mai compactă și, în general, e așa deoarece se investește destul de mult în a-l concepe.

Dacă nu vă place forma sau designul exterior, puteți lua în calcul și un model incorporabil care poate costă la fel de mult (depinde de alegere). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch SKS51E22EU, mașină de spălat vase cu design compact

Aceasta poate spăla cel mult 6 seturi de vase și nici nu cred că ați putea pune mai multe. Pentru a obține rezultate optime vă recomand să alegeți programul corespunzător gradului de murdărie, iar unele modele au chiar senzori speciali pentru aceasta (tehnologie automată). Clasa de eficiență energetică e foarte bună la acest model dar și la multe altele – A+.

Numărul de programe nu e foarte mare dar nici nu e nevoie de mai multe, poate doar de niște opțiuni pentru a diverși parametrii. Tehnologiile prezente pe aceasta sunt: uscare intensivă, sistem hidraulic ActiveWater, EcoSilence Drive, senzor de încărcare, detergent Automation, indicator electronic al nivelului de umplere, 2 niveluri de pulverizare, brate de pulverizare curbate, protecție pahare etc.

Dimensiunile sale sunt destul de reduse și nu e un model îngust deoarece are o lățime de 55 cm. Totuși, înălțimea e de numai 45 cm, aproape jumătate cât un model clasic.

Plusuri: are un design compact, e silențioasă, fiabilitate, consum redus de resurse, ușor de folosit, preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch SKS51E22EU e un aparat electrocasnic cu design compact și nu sunt multe pentru a avea din ce alege. Alte avantaje care nu le-am menționat anterior sunt toate acele tehnologii incorporate în acest aparate care nu sunt menționate în totalitate. Imediat după ce se termină programul, vasele, tacâmurile și paharele pot fi puse la locul lor deoarece programul include și o etapă de uscare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu