Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch SMS40C22EU, model pentru 12 seturi și LoadSensor

Bosch SMS40C22EU e o mașină modernă care poate spăla până în 12 seturi de vase fără a consuma multe resurse. Vine cu posibilitatea încărcării la jumătate, iar LoadSensor e o caracteristică folositoare deoarece ajustează apa în funcție de cât e de încărcată mașina.
Mașina aceasta se adresează celora interesați de un aparat care să spele eficient o cantitate mică sau mare de vase. Poate fi utilizată acasă, dar și în bucătăria unui restaurant. Eu recomand ca orice local să aibă așa ceva întrucât dacă un client va vedea veselă murdară cu siguranță nu va mai veni.

Modelul de față e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar prin faptul că nu consumă multe resurse ne vor recupera banii rapid.
Ca design nu se poate spune că deranjează întrucât un model alb cu panou de comandă vizibil. Modelele incorporabile au panoul mascat (a se vedea aici), dar acest lucru e unul de gust (de modul în care doriți să vă amenajați bucătăria).

Bosch SMS40C22EU, model pentru 12 seturi și LoadSensor

Mașina SMS40C22EU e una dotată cu multiple tehnologii printre care aș aminti AquaStop, LoadSensor și HalfLoad. Ultimele două tehnologii ne ajută să economisim apă și curent, iar prima e una de siguranță care ne ajută împotriva pagubelor produse de apă.
În cazul în care aveți un abonament mai special la curent ori doriți să spălați la altă oră atunci acest lucru se poate programa cu ajutorul temporizatorului, iar pe ecran este afișat timpul rămas.
Pentru a nu fi compleșiți de prea multe funcții și programe acest model vine doar cu 4 programe are se diferențiază în principal prin durata spălării.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu are un preț mare, că e eficient, funcțiile de siguranță și că arată bine. Brandul e și el un lucru pozitiv deoarece e vorba despre Bosch – un brand nemțesc.

Unii nu-și cumpără o mașină precum aceasta deoarece consideră că aruncă banii întrucât oricum vasele sunt spălate de nevastă. Eu consider că acest model e o investiție care se recuperează în timp scurt întrucât o să aveți vase mai curate și o să fie mai mult timp liber întrucât nu se pierde timp cu spălatul vaselor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu