≡ Meniu

Bosch SMS53L62EU, mașină cu 12 seturi de culoare albă

Bosch SMS53L62EU nu poate fi comparat cu un aparat oarecare deoarece doar mașinile de spălat vase pot spăla și usca vasele. Bineînțeles, în funcție de alegerea făcută, mașina poate spăla accesoriile unor aparte, mai multe tacâmuri, pahare etc. Acesta are o lățime de 60 cm și nici nu putea fi mică deoarece are o capacitate de spălare mare. Poate doar cele cu capacitate de 9 seturi au o lățime de 45 cm. poate fi pus sub blat datorită înălțimii.

Alternativele sunt modelele incorporabile datorită bugetului sau chiar mai ieftine, de ce nu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch SMS53L62EU, mașină cu 12 seturi de culoare albă

Se poate încărca 12 seturi de vase dar astea includ și tacâmurile. Clasa de eficiență energetică e A++ care evidențiază consumul redus. Are doar cele 5 programe de spălare dar nu e nevoie de altele. Panoul de control e însoțit și de un ecran LCD pe care se poate urmări programul ales. E unul destul de bine realizat deoarece au avut loc o mulțime de funcții pe lângă acele programe și oferă: opțiune de încărcare la jumătate, program intensiv, bio/eco, prespălare, auto 45-65 grade, VarioSpeed Plus și 5 trepte de temperatură.

Ca și tehnologii, mașina are: TurboSpeed – 20 minute, Aqua Stop, motor EcoSilence, asistare dozaj detergent, detectarea gradului de murdărie și ajustare automată a programului, sistem protecție pahare, sistem hidraulic ActiveWater și altele. Accesoriile incluse sunt următoarele: coș reglabil pe înălțime, coș tacmuri, compartiment sare, coșuri speciale (VarioFlexPlus, Rackmatic în 3 trepte, VarioFlex și silver XXL). Consumul de energie e de 0.91 kWh la ciclu de spălare și pe an e greu de determinat deoarece fiecare utilizator va folosi ceva mai diferit acest aparat. Dimensiunile sunt cele standard deci nu aveți un aparat mai mare chiar dacă spală mult.

Plusuri: multe coșuri speciale, tehnologiile, arată bine, programele de spălare și panoul de control.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Bosch SMS53L62EU nu e un model compact dar cu așa dotări, specificații și funcții chiar nu putea fi mic. Arată bine pe alb, dar și pe inox ar fi arătat elegant. Prețul mi se pare destul de corect dacă e să comparăm acest model cu altele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu