≡ Meniu

Bosch SMS53L68EU, mașină cu Aqua Sensor, EcoSilence Drive și VarioFlexPlus

Mașina de spălat vase Bosch SMS53L68EU face parte din cea mai nou generație de aparate de la acest brand. Am pus poza de jos ca să vedeți cum arată iar la final sunt prezentate principalele sale caracteristici. Designul e elegant deoarece e pe inox iar această culoare e tot mai des întâlnită deoarece e apreciată de producători. Orice aparat electrocasnic poate fi pus în bucătărie, lângă mobilier ori sub blat chiar dacă nu sunt incorporabile (doar înălțimea trebuie să corespundă). Poate reprezenta un ajutor în bucătărie pentru că spală și usca vasele, tacâmurile și paharele/ceștile.

Dacă nu sunteți mulțumiți ori poate că bugetul nu vă permite un model așa de avansat, vă recomand o serie ceva mai accesibilă și nu cred că e cazul să alegeți un alt brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch SMS53L68EU, mașină cu Aqua Sensor, EcoSilence Drive și VarioFlexPlus

Capacitatea de încărcare e de 12 seturi, număr de programe – 5, ecran LCD, clasa A la uscare, clasă A+ la consum de energie. Din poza de sus se observă ușor că are panou de control mecanic și nu digital.

Panoul de control oferă următoarele: protecție inundație, filtru autocurățare, opțiune încărcare la jumătate, intensiv, bio/eco și altele. O parte dintre acestea sunt prezente și la alte mașini de spălat vase, deci diferența o fac programele speciale și opțiunile suplimentare. Alte tehnologii care poate nu le-am menționat: TurboSpeed 20 min, Aqua Stop, EcoSilence Drive, uscare intensivă, Detergent Automation, DosageAssist, Aqua Sensor, senzor de încărcare, sistem de protecție a paharelor, sistem Water management etc.

Accesoriile incluse sunt următoarele: coș reglabil pe înălțime, compartiment sare, coș tacâmuri, coș cu sistem VarioFlex, coșuri silver XXL, suport cești etc. Consumul de resurse e destul de scăzut deoarece e un model de ultimă generație. Dimensiunile sale sunt destul de generoase astfel că spațiul ocupat e de 60 pe 60 cm.

Plusuri: multe tehnologii incorporate, arată bine, ușor de folosit, fiabilă și eficientă.
Minusuri: fără finisaj antiamprentă.

Bosch SMS53L68EU poate înlocui cam orice mașină deoarece are multe tehnologii impresionante. E alegerea corectă dacă vreți un model ceva mai special și cu mai multe funcții. Am pus prezentarea de jos pentru a vă face o idee despre interiorul său:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu