≡ Meniu

Bosch SMV40C10EU, mașină de spălat vase care se incorporează

Mașina de spălat vase numită Bosch SMV40C10EU nu e una clasică iar prețul e destul de piperat pentru o așa capacitate de spălare. Ținând cont că e la promoție, veți putea renunța la ideea de mașină de spălat vase clasică. Prefer cele incorporabile deoarece au tehnologii mai multe, panoul de control e mai interesant și se economisește spațiu (dar e nevoie de un mobilier corespunzător). La mașinile complet incorporabile se poate pune pe ușa mașinii un blat care arată exact ca și mobilierul, dacă aveți unul la dispoziție (cel care l-ați decupat pentru instalare).

Eu recomand să luați mobilierul la comandă pentru ca ulterior să le puți instala mai ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch SMV40C10EU, mașină de spălat vase care se incorporează

Ca și caracteristici tehnice are: 12 seturi, clasa energetică A+, clasa A la uscare și panou de control cu LED. Poate spăla cât pentru 4 persoane dacă e să luăm în calcul 3 mese și într-un set intră și tacâmuri, pahare etc. La variantele scumpe, interiorul e ajustabil pentru a putea spăla totul deodată.

Are 4 programe de spălare dar acelea sunt cele deja cunoscute, deci nu le voi mai enumera. Poate fi aleasă temperatura după preferințe iar tehnologiile sunt importante și ele: VarioSpeed, Aquastop, EcoSilence Drive, Detergent Automation, asistare dozaj detergent și altele. Acestea nu sunt prezenta la modelele clasice din acest buget, deci trebuie să țineți cont de toate, ci nu doar de caracteristicile tehnice. Accesoriile sale sunt următoarele: coș reglabil pe înălțime, coș tacâmuri, compartiment sare, coșuri silver XXL, coș cu sistem Vario și altele. Consum e redus și e evident din clasa de eficiență și depinde de programul ales.

Plusuri: e silențioasă, destul de dotată, elegantă, fiabilă, interior bine împărțit datorită coșurilor speciale și ușor de folosit.
Minusuri: la un așa preț, nu prea are.

Bosch SMV40C10EU e una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face și nu există un alt tip de aparat care să-l poată înlocui. Nu recomand variantele mai vechi deoarece consumă mult și sunt zgomotoase. Pentru cei care nu știu, acest aparat uscă chiar și acele vase.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu