≡ Meniu

Bosch SMV40D90EU, mașină incorporabilă cu 12 seturi

Bosch SMV40D90EU e un model care necesită incorporare și nu unul care trebuie incorporat parțial. Deci există mai multe variante și cele clasice care pot fi puse cam oriunde, însă cele clasice sunt mai ieftine. Există multe modele și cam toate costă peste 1000 de lei. Poate doar cele compacte sunt mai ieftine însă sunt mult mai diferite (mă refer la cele cu 7 seturi).

Alternativele sunt cele care sunt mai ieftine sau care nu trebuie incorporate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch SMV40D90EU, mașină incorporabilă cu 12 seturi

Poate spăla până la 12 seturi de vase, dar asta presupune că puteți spăla chiar și pahare ori tacâmuri. Dacă nu aveți de spălat mult, atunci vă recomand o mașină cu capacitate mai mică sau dacă alegeți pe acesta, optați pentru un program corespunzător. Clasa de eficiență e A+ și, în general, cele incorporabile sunt mai eficiente. Are doar 4 programe dar nici nu e nevoie de mai multe: rapid, intensiv, normal, variospeed și bio/eco. Are clase de eficeință bune și la capitolele spălare și uscare – A. E dotat cu un ecran LED, control mecanic și opțiune de încărcare la jumătate.

Ca și tehnologii are: sistem hidraulic ActiveWater, asistarea la dozaj, EcoSilence Drive, senzor de încărcare, Detergent Automation și elementul de încălzire ascuns. Are destule programe și puteți selecta chiar și temperatura. Mai precis, sunt disponibile 4 nivele de temperatură, dar și indicatori sare sau indicator pentru finalizare program. Acestea sunt prezente pepanoul de control care e diferit de cel al mașinilor obișnuite.

Consumul anual de energie e undeva la 290 kW însă nu cred că vă interesează acesta deoarece nu veți folosi chiar zilnic acest model. Într-un program obișnuit, consumul e unde la 1.02 kW/ciclu de spălare. Consumul de apă mi se pare irelevant deoarece ține de capacitate de spălare. Ca și accesorii veți găsi coșul pentru tacâmuri și suportul pentru pahare.

Dimensiunile sale sunt importante atunci când veți incorpora acest aparat, totuși nu sunt mult mai diferite de cât ale altor modele deoarece capacitatea de spălare e relativ aceeași.

Plusuri: consum redus de energie, destule programe de spălare, e la promoție, toate acele caracteristici speciale.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch SMV40D90EU e o alegere bună pentru cei care vor ceva mai multă eficiență dar și tehnologiile sunt ceva mai multe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu