Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch SMV50D60EU, model incorporabil cu clasa A+

Bosch SMV50D60EU e o mașină de spălat vasele care e incorporabilă și foarte economică. Poate spăla până în 12 seturi de vase, iar consumul de curent e minim datorită clasei A+ de eficiență energetică.
Modele precum acesta sunt pentru acele persoane care vor o bucătărie cu electrocasnice incorporabile.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi. Astfel, pe acești bani primim un aparat eficient din toate punctele de vedere și care arată bine prin prisma faptului că poate fi incorporat. Despre partea de eficiență vreau să spun că are clasa A la uscare și A+ la consum de energie.

Bosch SMV50D60EU, model incorporabil cu clasa A+

Fiind un model complet incoporabil înseamnă că panoul de comandă e unul mascat. Acest panou e unul de tip mecanic, deci ușor de controlat de oricine.

Caracteristici

Mașina SMV50D60EU e un foarte rezistentă întrucât e realizată din materiale durabile și are Aquastop. Acest ultim lucru presupune că aparatul are un furtun foarte rezistent care e garantat pe viață.
Economia de curent e determinată și prin folosirea nui motor bun. La modelul de față avem un model EcoSilence Drive care se recomandă prin viteză, eficiență și consum mic de curent.
Acest model are ceva similar Fuzzy Logic, mai exact Aqua Sensor + Load Sensor. Primul lucru reglează consumul de apă, iar al doilea detectează greutatea încărcăturii așa încât resursele să fie utilizate cât e nevoie.
Fiind un model cu panou de comand ascuns nu ai cum să știi dacă a terminat de spălat, iar în acest sens poriectează o luminiță roșie pe podea care vă anunță dacă aparatul funcționează sau a terminat treaba. Această caracteristică poartă numele de Infolight.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare și că vine cu multe sisteme utile (o parte din ele le-am menționat mai sus).

De final

Deci, dacă te interesează un aparat care să coste puțin și să îți spele eficient vasele atunci acest model ar fi recomandarea mea. Vine să te ajute acasă, dar și în scopuri comerciale, adică la un restaurant. Dacă îl cumperi pentur un local/pensiune/restaurant atunci clienții vor fi mulțumiți de vase mai curate și nu va trebui să plătești personal care să spele vasele impropriu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu