≡ Meniu

Bosch SPS53E08EU, mașină de spălat vase îngustă

Bosch SPS53E08EU e una dintre puținele mașini de spălat vase care au lățime de 45 cm. Cele care se incorporează au o lățime mai mică (comparativ cu o mașină clasică). Un așa electrocasnic nu poate sta în cale în bucătărie deoarece e un adevărat ajutor și poate fi cadoul ideal pentru gospodină. Înainte de instalare asigurați-vă că aveți toate țevile pentru racordare.

Dacă nu vă place acest model atunci optați pentru unul clasic care costă ceva mai puțin dar nu cu mult. Acest brand oferă soluții fiabile, deci nu văd de ce ați alege altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch SPS53E08EU, mașină de spălat vase îngustă

Controlul e electronic și nu mecanic, aspect evident din . Capacitate (seturi):9Clasa de eficienta energetica:A+Numar de programe:5Tip afisaj:LEDClasa de eficienta la spalare:AClasa de eficienta la uscare:A
Ca și programe nu pot spune că duce lipsă de vreunul: intensiv, prespălare, auto, rapid, încărcare la jumătate etc. Panoul de control oferă un buton pentru selectare temperaturii și se poate alege una din patru trepte, amânare pornire, indicator sare și timp rămas pe ecranul LED. Spre deosebire de modelele obișnuite aceasta are: EcoSilence Drive (nu e chiar așa de zgomotos), VarioSpeed, automatizare detergent, asistare dozaj detergent, senzor pentru detectarea gradului de murdărie, sistem hidraulic ActiveWater etc.

Accesoriile sale sunt următoarele: coș superior reglabil pe înălțime (Rackamtic în 3 trepte), coș varioFlex, coșuri silver XXL, 2 coșuri pliabile, suport cești și compartiment sare. Dacă e să enumerăm pe toate, pare să fie mai încăpătoare decât o mașină normală de 13 seturi. Diferența e că puteți pune mai multe tipuri de vase, tacâmuri și pahare, pe când o mașină normală accepta câteva tipuri de vase.

Pe an acest model consum doar 220 kW, iar la un ciclu de spălare e undeva la 0.78 kW. Nivelul de zgomot e mai mare la variantele compacte și mai mic la cele cu dimensiuni normale, dar cel menționat e cel maxim.

Plusuri: are coșuri speciale, ocupă puțin spațiu, arată foarte bine, multe tehnologii și fiabilitate.
Minusuri: nu oricine și-o poate cumpăra.

Bosch SPS53E08EU e un model destul de nou și care merită încercat deoarece arată bine, nu necesită multe cunoștințe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu