≡ Meniu

Bosch SPS53E18EU, mașină de spălat vase cu design compact

Bosch SPS53E18EU poate să vă impresionează deoarece are VarioSpeed, funcție de întârziere pornire, senzor de încărcare, încărcare la jumătate, DuoPower, AquaSensor. Chiar dacă nu e mare, e bine că are funcție de încărcare la jumătate. Ocupă puțin spațiu deoarece are o lățime mică și aceasta poate fi influențată de capacitate de spălare (dacă e mai mare). E destul de ușor să folosiți o astfel de mașină deoarece are un număr redus de programe și funcții (nici nu are nevoie de mai multe).

Nu e chiar ieftină, dar costă cam cât o mașină de spălat rufe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch SPS53E18EU, mașină de spălat vase cu design compact

Suportă cel mult 9 seturi dar nu trebuie să spălați doar când aveți suficiente vase să-l umpleți, pentru că există opțiune de reducere a consumului. Caracteristicile tehnice sunt următoarele: clasa A+ la consum de energie, 5 programe de spălare, LCD, clasa A la spălare și A la uscare. Poate că nu ați știut, acest aparat se ocupă și de uscare alor, astfel că imediat după finalizarea programului, ele pot fi puse la loc.

Ca și programe are: protecție inundații, filtru autocurățare, opțiune de încărcare la jumătate, intensiv, rapid, auto, bio/eco, prespălare și altele. Tehnologiile sunt importante atunci când alegeți un aparat nou deoarece ele vă vor fi de folos zi de zi. O parte dintre ele sunt motorul cu EcoSilence Drive, Detergent Automation, DosageAssist, Aqua Sensor, sistem de protecție a paharelor, sistem de spălare cu schimbător de căldura, ActiveWater hydraulic system etc.

Pe lângă toate acelea sunt prezente următoarele: programare întârziată, afișare timp spălare rămas, indicator sare și indicator terminare program. Accesoriile oferite sunt numeroase: coș tacâmuri, compartiment sare, coș superior reglabil pe înălțime cu Rackmatic în 3 trepte, coș cu sistem VarioFlex, 2 suporturi pliabile pentru farfurii, suport pentru cești. Deci are mult mai multe rafturi speciale pentru diverse tacâmuri, vase și toate sunt ajustabile.

Plusuri: multe tehnologii incorporate, consum redus, accesorii numeroase, destule suporturi etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch SPS53E18EU e una dintre cele mai bune variante de pe piață cu capacitate de încărcare redusă. Acest brand oferă doar modele ca și acesta, iar dacă nu vă place, atunci trebuie să optați pentru un alt brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu