≡ Meniu

Bosch SPV53M00EU, mașină de spălat vase cu multe tehnologii

Bosch SPV53M00EU e o mașină de spălat modernă care oferă multe tehnologii noi și un design pe măsură. Un aparat modern necesită incorporare iar la acest model nu aveți probleme deoarece e îngustă – 45 cm. Lista de dotări e destul de lungă și nu cred că ar avea sens să le enumăr pe toate, ci doar pe cele mai importante. Mă refer la AquaStop, funcție de încărcare la jumătate, izolare fonică bună – 44 dB, VarioSpeed, senzor încărcare, programare întârziată și multe altele. O listă ceva mai lungă o voi face mai jos și cred că vă va ajuta să vă faceți o idee despre el.

Instrucțiunile de instalare sunt incluse și din ele veți observa dimensiunile nișei sau cum ar veți instalată sub blat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch SPV53M00EU, mașină de spălat vase cu multe tehnologii

Nu e un model cu capacitate de spălare mare, iar pentru cei care nu știu, aceste aparate se ocupă și de uscarea lor. Nu toate mașinile au posibilitatea să spele pahare deoarece nu au programe corespunzătoare dar nici coș. Aceasta poate spăla maxim 9 seturi dar se poate spăla și la jumătate cu un consum de resurse pe jumătate. Deasemenea, o astfel de funcție e specială și e utilă dacă doar o dată pe zi și nu aveți de spălat mult.

Are 5 programe de spălare și o mare parte dintre ele le cunoașteți de la altele. Are clase de eficiență bune: A+ la energie, A la uscare și A la spălare. Poate fi ajustată temperatura deoarece oferă trei nivele de reglare. O mare parte dintre caracteristicile speciale sunt tehnologii: Detergent Automation, DosageAssist, Aqua Sensor, senzor de încărcare, sistem hidraulic ActiveWater, Heat exchanger și altele. Sunt foarte multe și cred că vă vor fi de folos zi de zi.

Ca și accesorii are: coș reglabil pe înălțime, coș tacâmuri, suport pahare, sită autocurățare și compartiment sare. Dimensiunile sale sunt relevante doar când veți face un corp special pentru incorporare ori când veți tăia din mobilier.

Plusuri: consum redus, multe tehnologii avansate, design elegant, panou de control avansat și ușor de folosit, silențioasă, poate spăla orice iar rezultatele sunt pe măsură.
Minusuri: nu prea sunt, poate prețul e puțin peste bugetul multora dintre voi.

Bosch SPV53M00EU nu poate fi comparată cu orice variantă și e bine să aveți în apropiere o priză, alimentare cu apă și scurgere pentru apa folosită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu