≡ Meniu

Bosch Tassimo Vivy TAS 1252, espressor automat 1300W

Bosch Tassimo Vivy TAS 1252 e un espressor automat destinat celora interesați în a prepara o ceașcă de băutură perfectă. Acest model e unul care poate fi utilizat pentru a prepara până la 8 feluri de băuturi cum ar fi ceai, laptop cald, ciocolată caldă, espresso, cafea, cafea cremă etc.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când trebuie să preparăm cafea pentru noi ori pentru cineva. Poate fi utilizat acasă ori la un birou cu câteva persoane deoarece timpul de preparare e unul relativ scurt.

Bosch Tassimo Vivy TAS 1252, espressor automat 1300W

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu faptul că e automat, iar asta înseamnă în principal că nu trebuie să umbli prea mult la el atunci când vrei să faci o băutură. Deci, totul e realizat printr-o atingere de buton.
Economisește energie deoarece are funcția Auto Off prin care aparatul merge în mod stand-by după fierbere.
În cazul în care vă interesează niște capsule atunci vă recomand Jacobs Tassimo Cappuccino Amaretti.
Întreținerea sa nu e sofisticată deoarece vine cu autocurățare și sistem anticalcar.
Dacă garanția de 2 ani ți se pare mică atunci poți să o extinzi la mai mult folosind garanția plus.
Referitor la cei 1300W, asta nu se referă la putere, ci la consum.

Lucrurile pozitive cu care se laudă acest model ar fi aspectul plăcut (plus că vine disponibil în multiple culori), că are multiple funcții și posibilitatea preparării mai multor tipuri de băuturi. Un alt lucru pozitiv e că nu necesită timp de încălzire, iar din această cauză poți prepara băutura instantaneu.
Nu era rău dacă venea cu suport pentru două cești și cu o presiune mai mare. Presiunea mai mare nu e neaparat necesară întrucât se folosește alături de discuri.

De final pot spune că acest aparat e unul numai bun pentru cei interesați de ceva pentru preparatul cafelei de calitate excepțională.
Am pus alături un clip pentru a îți face o opinie despre cum arată modelul pe negru sau noir cum e numit în alte țări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu