Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Bosch WAB20061BY, mașină de spălat cu încărcare de 5.5 kg

Mașina de spălat rufe Bosch WAB20061BY e una dintre cele mai bine dotate mașini de la acest brand și pot spune că poate concura cu modelele altor branduri. Am pus poza de jos ca să vedeți cum arată și restul modelelor de la acest producător nu sunt mult mai diferite la capitolul design. Alți producători pot oferi o mașină similară cu design Slim, dar asta nu înseamnă că e la fel de fiabilă. Dacă nu vă trebuie neapărat o mașină îngustă, alegeți una clasică ca cea de jos și nu veți avea îndoieli în ceea ce privește fiabilitatea.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul toate mașinile până în acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch WAB20061BY, mașină de spălat cu încărcare de 5.5 kg

Mașina de spălat de mai sus poate spăla până la 5.5 kg de rufe, nu e foarte mult dar poate că multora dintre voi nu aveți nevoie de mai mult. Designul e plăcut iar ecranul digital iasă destul de bine în evidență deoarece e poziționat central și e pe negru. Ca și caracteristici tehnice, aparatul are centrifugare de 1000 RPM și clasa energetică A++. La centrifugare e loc de mai bine și e evident pentru că are clasa D.

Iasă în evidență prin eficiența sa energetică în timpul tuturor programelor de spălare. Astfel consumul de energie se situează undeva la 0.6 kWh și poate să difere la alte programe. .

Programele de spălare sunt numeroase: rapid, prespălare, SuperQuick, bumbac, bumbac, lână, sintetice, colorate, consum redus energie, delicate și altele. Pe partea de funcții și siguranță are: detectare automată a cantității (la alte mașini se numește Eco-logic), ActiveWater, selector centrifugare, detectare spumă, blocare butoane, protecție inundații și informații ecran. Dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 55 cm adâncime.

Plusuri: e fiabilă, are destule funcții și programe, ușor de folosit, oferă rezultate pe măsură și arată bine.
Minusuri: nu e Slim.

Bosch WAB20061BY e o mașină care merită aleasă și alături de acesta se poate alege și un uscător de rufe. Merită să luați o mașină cu uscător incorporat pentru a economisi spațiu, dar e nevoie de un buget mare. Cu siguranță, e loc de mai bine la câteva capitole și pentru a fi o soluție ideală, trebuia să aibă cele mai bune specificații tehnice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu