≡ Meniu

Bosch WAN20060BY, mașină de spălat de 7 kg cu A+++

Mașina de spălat rufe Bosch WAN20060BY e una recent lansată și care pare să ofere cele mai bune tehnologii și caracteristici tehnice de pe piață. Bineînțeles, la capitolul centrifugarea e loc de mai bine dar depinde și cum preferați să spălați rufele. Motorul cu EcoSilence Drive nu e doar silențios, ci și mai fiabil. Are tehnologii care reduc timpul de spălare sau chiar consumul, în funcție de ce aveți nevoie. Acest brand oferă multe astfel de mașini și e ușor să le distingeți deoarece sunt ceva mai scumpe.

Mulți producători oferă și soluții ieftine, dar tendința e să ofere modele cât mai avansate pentru fani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch WAN20060BY, mașină de spălat de 7 kg cu A+++

Acest model are un panou de control cu afișaj LED pentru un control mai bun, centrifugare de 1000 RPM, clasă energetică A+++, clasă A la spălare. Are o clasă așa de bună la spălare deoarece capacitatea de spălare e de 7kg care e de ajuns și nu e necesare o funcție de încărcare la jumătate ci doar de un program rapid.

Consumul de energie într-un program standard e de 0.85 kWh și diferă în funcție de programul ales. Pe partea de funcții are funcție de detectare automată a cantității, funcție de start/pauză, SpeedPerfect, EcoPerfect, cu/fără centrifugare etc. Sistemele și tehnologiile prezente pe acest model sunt: EcoSilence Drive, AntiVibration Design, semnalizare acustică la terminarea programului, control electronic al balansului, blocare butoane, sistem 3D AquaTronic, selector cu control electronic pentru toate programele de spălare etc. Poate fi pus în bucătărie sub blat deoarece înălțimea e corespunzătoare. Există și modele incorporabile care au performanțe mai scăzute de aceea nici nu aș alege un model cu un astfel de de design, ci mai degrabă varianta de sus.

Plusuri: silențioasă, consum redus de resurse, fiabilă, panou de control destul de ușor de folosit și altele.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Bosch WAN20060BY e un aparat electrocasnic destul de nou și care poate concura cu oricare alt model până în acest preț. Am pus poza de sus pentru a vedea mai bine cum arată și nu sunt prezentări video cu acesta deoarece e nou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu