≡ Meniu

Bosch WAN20162BY, mașincă cu clasă energetică foarte bună

Bosch WAN20162BY e una dintre cele mai fiabile modele de pe piață și e oferită de un brand experimentat. Panoul de control e destul de plăcut deoarece totul e la locul potrivit, iar acel ecran e unul destul de mare pentru a afișa cât mai multe informații. Consumul de energie e de 0.85 kWh care e destul de mic și trebuie raportat la capacitate de spălare.

Dacă vi se pare prea scump, atunci trebui să alegeți o mașină cu capacitate de 6 kg și clasă energetică inferioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch WAN20162BY, mașincă cu clasă energetică foarte bună

Din imagine se vede clar că e vorba de o mașină cu încărcare frontală iar ușa re un finisaj deosebit. E bine că acea ușă nu e pe aceeași culoare astfel iasă mai bine în evidență. Clasa de eficiență energetică la acest model e foarte bună – A+++, dar nici nu cred că există ceva mai bună. Poate spăla până la 7 kg de rufe și centrifugarea sa e de 1000 RPM. Bineînțeles aceasta depinde și de programul ales ori de opțiunea selectată.

Pe lângă cele anterior menționate are și următoarele: ActiveWater, control electronic al balansului, sistem 3D Aquatronic, selector centrifugare, sistem detectare spumă, sistem siguranță împotriva copiilor, protecție împotriva inundațiilor, semnalizare acustică terminare program și altele. Se poate mâna programul de spălare pentru a putea să scoateți rufele atunci când vă doriți sau pur și simplu doriți să supravegheați mașina când spală.

Pe partea de tehnologii are: VarioPerfect, SpeedPerfect, EcoPerfect, EcoSilenceDrive, design anti-vibrații și altele. Dimensiunile mașinii sunt corespunzătoare pentru dotările sale și capacitatea sa de spălare. Deci dacă ar fi avut o capacitate de spălare inferioară atunci adâncimea putea fi chiar sub 50 cm.

Plusuri: consumă puțină energie, spală decent, arată bine, tehnologii speciale oferite de brand.
Minusuri: nu sunt.

Bosch WAN20162BY nu are cea mai bună capacitate de stoarcere dar e de ajuns pentru multe programe. După cum bine știți, hainele de azi nu mai sunt cele ce au fost odată, motiv pentru care e bine să alegeți o centrifugare inferioară pentru a nu diminua din calitate. În manualul său, sunt menționate programele sale dar și cum se aleg.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu