≡ Meniu

Bosch WAN20261BY, mașină 7kg clasa A+++

Bosch WAN20261BY este un aparat nemțesc de calitate superioară dotat cu o mulțime de lucruri utile pentru ca dvs. să puteți spăla rapid și cu resurse minimale o cantitate mare de rufe. Vine la bord cu sistemul 3D Aquatronic (Fuzzy Logic), program rapid, posibilitatea integrării sub blat.
Se adresează în principal celora interesați de un aparat fiabil și cu clasa A+++ de eficiență energetică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a spăla o cantitate mare cu un efort minim (adică cu resurse minime). Din imaginea alăturată puteți vedea cum arată aparatul.

Bosch WAN20261BY, mașină 7kg clasa A+++

Pe partea de specificații acest model e unul care se recomandă cu clasa de eficiență energetică A+++, capacitatea mare de stocare de 7 kilograme și existența Fuzzy Logic care ne ajută să economisim și mai multe resurse atunci când spălăm o cantitate redusă de rufe. Sistemul de detectare automată a cantității e unul foarte util și funcționează prin detectarea cantității de rufe cu ajutorul unor senzori.
Pentru a fi un aparat silențios acest model e unul dotat cu un design AntiVibration și în acest fel nivelul de zgomot e unul redus de 54 decibeli (la spălare).

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand european, multitudinea de tehnologii integrate, panoul de comandă simplu și altele.
Contra probabil că ar fi prețul (e un cost de achiziție pentru un produs premium, iar de la Bosch totul e premium). pe parcursul folosirii aparatului veți economisi resurse, și în acest fel o să vă recuperați banii dați pe mașină.

Deci, dacă ești interesat de un aparat pentru uz casnic ori la o pensiune atunci acest model WAN20261BY ar fi recomandarea mea. Vine cu multiple facilități care ajută la economisirea apei, curentului și detergentului, iar în acest fel o să vă recuperați în timp scurt banii care i-ați dat pe aparat. Gândiți-vă numai cât de scump e detergentul, iar dacă economisiți jumătate atunci când spălați 3 kg de rufe atunci rămâneți cu bani. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu