≡ Meniu

Bosch WAN24160BY, mașină cu 7kg, 1200 RPM și A+++

Bosch WAN24160BY nu este o mașină îngustă și nici nu putea fi cu acele dotări speciale. Nu voi face o listă cu toate acele tehnologii, dar pot spune că e un model din segmentu de mijloc. Pe lângă caracteristicile tehnice, care mi se par satisfăcătoare, mașina arată destul de bine și panoul de control e ceva mai avansat. Poate fi utilă celor care au mult de spălat și vor ca rezultatele să fie pe măsură. Combinația de alb cu negru e destul de plăcută și scoate în evidență mai bine ușa sa dar și afișajul din dreapta.

Alternativele sunt multe și acest brand oferă multe serii similare pentru un buget diferit, dar nu văd de ce nu v-ar plăcea modelul prezentat mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch WAN24160BY, mașină cu 7kg, 1200 RPM și A+++

Capacitatea de spălare nu poate să depășească 7 kg, mai bine spălați pe jumătate ori cu o încărcătură mai mică. Poate să stoarcă rufe destul de bine însă tot un uscător le va usca complet, ca ulterior să fie puse în dulap. Deci pentru a câștiga timp, trebuie să depuneți un efort financiar pe măsură (uscătorul costă cam cât o mașină).

Programele de spălare sunt următoare: AllergiePlus, DrumClean, EcoPerfect, SpeedPerfect, lenjerie, bumbac, lână, sintetice, colorate și altele. Se poate observa că pe lângă programele clasice are și program ceva mai deosebite.

Pe partea de siguranță și funcții are: detectare automată a cantității, design AntiVibration, selector centrifugare, semnalizare acustică terminare program, amânare pornire, protecție împotriva inundațiilor, ActiveWater, VarioPerfect și sistem 3D AquaTronic. Cu dotările sale și tehnologiile incorporate, nu putea fi prea compactă – 84 cm înălțime, 60 cm lățime și 55 cm adâncime. Aceste modele sunt destul de fiabile pentru că sunt oferite de un brand cu experiență.

Plusuri: consum redus de resurse, spală mult, arată bine, multe tehnologii noi.
Minusuri: nu sunt.

Sunt multe modele pe piață și cu toții ne dorim modele cât mai eficiente și dotate, dar nu suntem dispuși să dăm prea mult pe un astfel de aparat. De aceea, există modele ca Bosch WAN24160BY dar mai sunt și altele care pot fi o alegere bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu