≡ Meniu

Bosch WAN24161BY, model cu sistem 3D AquaTronic

Bosch WAN24161BYe un electrocasnic premium pentru cei interesați de un aparat capabil de a spăla până în 7 kilograme de rufe cu un consum foarte mic de curent.
Aparatul se adresează celora interesați de o soluție pentru spălarea unei cantități mari de rufe cu un consum mic de resurse.

Modelul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci e realizat în Germania. Cred că poți vedea din imaginea de alături că aparatul acesta e unul foarte avansat tehnologic și că panoul de comandă e unul foarte simplist așa încât oricine să-l poată utiliza ușor.

Bosch WAN24161BY, model cu sistem 3D AquaTronic

Vine cu 3D AquaTronic care-i o alternativă la Fuzzy Logic. Această caracteristică e una care presupune că aparatul are senzori care detectează încărcătura, iar în funcție de aceasta își adaptează consumul de resurse.
Într-un program normal consumă undeva la 0,85 kWh, iar datorită acestui lucru are clasa A+++ de eficiență energetică.
Materialele din care e fabricat electrocasnicul sunt unele de calitate superioară, mai exact are tambur din inox și cuvă din plastic.
Despre nivelul de zgomot pot spune că e unul redus, mai exact vorbim despre 54 decibeli, iar la centrifugare are un nivel de zgomot de 74 decibeli.

Aparatul acesta e unul ok din punctul meu de vedere deoarece are program rapid de 15 minute, are clasă de eficiență energetică bună i o capacitate de încărcare mare (vi se va potrivi dacă aveți o familie mare).
Contra achiziției ar fi faptul că nu are o capacitate ceva mai mare. (Eu zic că 7 kilograme e o capacitate suficientă pentru a spăla o cantitate mare de rufe și să nu-ți pierzi timpul inutil spălând de mai multe ori în aceeași zi,)

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu consume multe resurse și să-și facă treaba într-un timp util atunci acest model WAN24161BY marca Bosch va fi un aparat care te va ajuta la treburi.
În cazul în care te interesează mai multe detalii legate de brandul producător atunci trebuie știut că e unul cu tradiție și cu o lungă istorie încă din 1886.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu