≡ Meniu

Bosch WAN24261BY, model cu sistem 3D Aquatronic și 7kg

Bosch WAN24261BY e o mașină de spălat rufe cu o capacitate mare de încărcare și o clasă de eficiență energetică extrem de bună – A+++. Fiind un aparat realizat de nemți e unul cu o fiabilitate foarte ridicată și cu o mulțime de tehnologii care ajută la o spălare eficientă (consum mic de resurse și rufe mai curate).
Având o capacitate de 7 kilograme vă dați seama că e vorba de un aparat destinat familiilor mari ori celora care vor un aparat pentru o pensiune.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu multe tehnologii care ne fac viața mai ușoară … mai multe în rândurile ce urmează.

Bosch WAN24261BY, model cu sistem 3D Aquatronic și 7kg

Ecranul aparatului acesta e unul de tip LED pe care sunt afișate informații cu privire la timpul rămas. Panoul de comandă al aparatului e unul simplist, iar din această cauză o să poți utiliza aparatul cu ochii închiși.
Una dintre cele mai utile funcții e Aquatronic – un fel de Fuzzy Logic – aceasta având rol de detectare automată a cantității, iar în funcție de aceasta își adaptează consumul.
Aparatul are un consum de 0,85 kWh, iar acest lucru se traduce prin faptul că are un consum mic de curent și clasa A+++. Chiar dacă inițial prețul de achiziție al aparatului e unul mai mare, pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii prin facturi mai mici la curent.
Aparatul e unul silențios întrucât nivelul de zgomot e unul de 54 decibeli (la spălare), și în acest fel nu o să vă deranjați vecinii din blog.
La capitolul materiale din care e făcut aparatul pot spune că întâlnim aceleași materiale precum la restul aparatelor, adică tambur din inox și plastic la cuvă.

Pro achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand de top, că are fiabilitate ok, că nu consumă multe resurse și că poate fi utilizat cu ușurință de oricine.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată spăla cu ușurință orice tip de țesătură atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Vine inclusiv cu program rapid de 15 minute, iar pentru economii suplimentare atunci când speli o cantitate redusă există și sistemul 3D Aquatronic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu