≡ Meniu

Bosch WAT20360BY, mașină spălat 8kg și clasa A+++

Bosch WAT20360BY e o mașină de spălat rufe destinată celora care au o familie mare și care sunt obligați să spele cantități mari. În acest sens te vor ajuta capacitatea mare de 8 kilograme și consumul mic de curent (dovedit de clasa de eficiență energetică A+++).
Probabil că vă interesează dacă are Fuzzy Logic, iar răspunsul ar fi că nu are, dar vine cu caracteristici similare deoarece are VarioPerfect, adică o caracteristică care face aparatul cu 50% mai eficient energetic.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Recunosc că are un preț mai mare decât alte modele de 8kg, dar (un mare dar aici) eficiența e mult superioară, iar pe pe parcursul utilizării o să vedeți că o să vă recuperați banii

Bosch WAT20360BY, mașină spălat 8kg și clasa A+++

Mașina aceasta de spălat e dotată cu afișaj LED pe care sunt afișate diferite informații cu o capacitate mare de 8 kile și cu centrifugare de 1000 rotații. Clasa de eficiență energetică e A+++ -30%, deci e cu 30 procente mai eficientă decât cea mai eficientă mașină de pe piață.
Vine la pachet cu multe programe, iar pe lângă ele se numără cel rapid de 15 minute și cel de 30 minute. Aceste programe scurte te vor ajuta la a economisi resurse atunci când ai puține haine de spălat ori atunci când hainele nu sunt chiar așa de murdare.
La capitolul zgomot putem spune că acest aparat are 50 decibeli la spălare și 74 la centrifugare., deci deloc mult.

Avantajele achiziționării unei mașini precum aceasta ar fi consumul redus de resurse, că arată bine, materialele de calitate din care e făcut (inox și plastic) și posibilitatea incorporării sub blat.
Din păcate e cam scumpă, acesta fiind singurul dezavantaj. Dacă vreți să subliniați că nu are Eco Bubble precum la modele Samsung atunci eu trebuie să vă zic că are caracteristici care suplinesc acest neajuns.

Deci, dacă te interesează să faci economii foarte mari de curent atunci trebuie să te orientezi înspre un astfel de model. Te asigur că vei putea spăla diverse feluri de țesături cu un consum redus de curent și că la sfârșit de lună o să vezi ăe factura de curent economiile pe care le-ai făcut.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu