≡ Meniu

Bosch WAT24360BY, model 8Kg cu 1400 rotații

Bosch WAT24360BY este o mașină de spălat rufe destinată celora care vor mai mult întrucât vine cu o capacitate mare de încărcare și cu un consum reduc de curent. Eu zic că stă excelent cu consumul de curent, acesta fiind de 0,74 KWh într-un program standard. Clasa de eficiență energetică fiind A+++ -30%.
Aparatul acesta se adresează celora care vor un aparat pentru acasă ori la o pensiune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și zic că merită investiția întrucât pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii prin intermediul unor facturi la curent mai mici. Dacă vrei ceva cu o capacitate mai mare de 9 kilograme atunci poți alege WAW28560EU.

Bosch WAT24360BY, model 8Kg cu 1400 rotații

Pe partea de caracteristici acest model se laudă cu capacitatea de încărcare mare de 8 kilograme, cu faptul că are 1400 rotații și un număr mare de programe (printre acestea ar fi programul rapid de 15 minute). Are și ceva similar Fuzzy Logic numit ActiveWater Plus care are legătură cu consumul de apă într-un mod mai eficient.
În cazul în care sunteți o persoană alergică acest aparat e dotat cu programul Allergy Plus și va spăla hainele așa încât să vă scutească de neplăceri.
Pentru a face economii și mai mari de resurse aparatul are Vario Perfect, și în acest fel o să economisim cu până la 50% mai mult curent.
E realizat din aceleași materiale precum restul mașinilor, mai exact cuva e din plastic, iar tamburul e din inox.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că vine cu ceva similar Fuzzy Logic (Vario Perfect, Active Water Plus și altele), că e silențioasă, că are un tambur care are grijă de haine (Vario Drum) și că e un produs de calitate din Germania.
Contra achiziției ar fi prețul ușor mare, dar o să vă recuperați banii pe parcursul utilizării.

În rest pot spune că aparatul acesta e destinat celora care spală mult (familii mari, care au copii mici ori la pensiuni) și vor să facă economii de resurse întrucât aparatul nu consumă mult curent și nici prea multă apă.
Nivelul de zgomot nu e prea mare fiind de 50 decibeli în condițiile în care are 1200 rotații pe minut ca viteză de centrifugare și o capacitate mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu