≡ Meniu

Bosch WAT28460BY, mașină de spălat clasa A+++

O mașină de spălat rufe ca Bosch WAT28460BY  poate fi cea mai bună alegere deoarece e eficientă, performantă, are dotări bune și arată bine. Bineînțeles, prețul său nu e la fel de atractiv pentru oricine. Acest brand oferă, în general, soluții performante dar există și variante pentru cei cu un buget mai mic. E bine să optați pentru ceva mai performant deoarece nu veți lua acel aparat doar pentru 1 sau 2 ani, ci pentru o perioadă mai lungă. Veți economisi bani în timp dacă acea mașină are un consum redus de energie dar și dacă spală mult (veți spăla de mai puține ori și cantități mai mari).

Alternative sunt mașinile de spălat slim, dacă vreți ceva mai compact, ori cele cu uscător dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch WAT28460BY, mașină de spălat clasa A+++

Poate spăla maxim 8 kg de rufe, dar are tehnologii inteligente care vă permit să spălați și cantități mai mici, iar consumul de resurse e redus. Clasa A+++ de eficiență energetică spune cam totul, iar la capitolele spălare și centrifugare are clasa A. Într-un program obișnuit consumul este undeva la 0.74 kWh, deci destul de scăzut. Are multe programe și puteți spăla cam orice, astfel rezultate sunt pe măsură.

Ca și dotări speciale are: sistem de detectare a încărcăturii ActiveWater Plus, VarioDrum, 3D Aquatronic, control electronic al balansului, panou de control cu butoane touch, SpeedPerfectEcoPerfect, design AntiVibration etc. Toate acestea oferă avantaje și cred că sunt evidente din denumirile lor

Dimensiunile sale sunt următoarele: 85 cm înălțime, 60 cm lățime și 60 cm adâncime. Având în vedere performanțele sale, e destul de silențioasă iar 49 dB reprezintă nivelul maxim de zgomot în timpul spălării.

Plusuri: consum redus de energie, rezultate foarte bune, spală mult, multe tehnologii, design plăcut dar și modern.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Bosch WAT28460BY nu e un model slim și nici nu puteți avea prea multe pretenții. Modelele înguste au capacitate maximă de spălare de 6 kg dar și pe partea de centrifugare nu excelează. O mașină ca și acesta poate oferi cam ce e mai bun de pe piață. Bineînțeles, mai există și mașinile cu uscător incorporat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu