≡ Meniu

Bosch WAW32640EU, model Logixx cu clasa A+++

Bosch Logixx WAW32640EU e un model de mașină de spălat premium care nu doar arată bine, ci vine cu facilități care nu le vei întâlni la alte mărci. Astfel, aș menționa capacitatea mare de 9 kilograme, clasa A+++ de eficiență energetică și detectarea automată a cantității.
Se adresează celora cu familii mari ori pensiunilor. Consumul de resurse va fi unul minim mulțumită Fuzzy Logic și Clasei 3 de A -30%. Un oarecare impact pozitiv îl are și programul rapid de 15 minute destinat unei cantități reduse de rufe precum și celora care au de spălat haine nu prea murdare.

Modelul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se va comporta fără reproșuri atunci când vine vorba despre a spăla o cantitate mare de rufe ori diferite țesături. Dacă vei cumpăra aparatul acesta în perioada următoare atunci poți beneficia de garanție de 5 ani… mai multe detalii aici.

Bosch WAW32640EU, model Logixx cu clasa A+++

Mașina Bosch WAW32640EU e una de la nemți, iar asta presupune o fiabilitate maximă. Nu e doar performantă, ci e și foarte silențioasă deoarece are EcoSilence Driver.
Viteza de centrifugare e de 1600 rotații, iar din această cauză are clasa A la acest capitol. O să întrebi la ce e bună o astfel de centrifugare, iar răspunsul ar fi că e bună la stoarcerea hainelor… printre multe altele.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu arată rău, că e eficientă din punct de vedere energetic, că are o capacitate de încărcare mare și că-i deloc gălăgioasă (având nivel de zgomot de 48 decibeli la spălare).
Contra ar fi că nu e chiar așa de accesibilă. Legat de preț trebuie să vă spun că e unul ok deoarece aparatul e unul de îndelungă folosință pe care poate că o să-l folosești toată viața. Pe un telefon dai 2000 de lei și îl schimbi în fiecare an, deci cred că înțelegi…

Deci, dacă te interesează un aparat care să ai o mașină de spălat rufe eficientă din toate punctele atunci modelul acesta de la Bosch ar fi recomandarea mea. O să vedeți că nu veți regreta achiziția.
Mi-aș fi dorit să pun un cip cu aparatul, dar încă nu se găsește nici un preview.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu