≡ Meniu

Bosch WOT24457BY, mașinile de spălat cu A+++ și design compact

Mașinile de spălare cu încărcare precum Bosch WOT24457BY se adresează doar celor care au un spațiu îngust pentru instalare ori le place mai mult încărcarea superioară. Designul e destul de simplu, doar panoul de control poate să difere de la un model la altul, însă nu e un LCD cu cum e la cele foarte scumpe, ci LED. Oferă aceeași funcționalitatea doar că arată puțin diferit și e la fel de ușor de folosit. Alături de acest model, se poate alege și un uscător de rufe dacă nu aveți timp or spațiu pentru a le pune la uscat.

Costă cam cât o mașină de spălat clasică, adică mă refer la cele cu încărcare frontală, doar că nu au aceleași dimensiuni (lățimea e de 60 cm).Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bosch WOT24457BY, mașinile de spălat cu A+++ și design compact

Caracteristicile tehnice principale sunt următoarele: ecran digital, centrifugare de 1200 RPM, capacitatea de 7 kg, clasa de eficiență energetică A+++, clasa A la spălare, clasa C la centrifugare. Consumul de energie e foarte important atunci când optați pentru o mașină de spălat sau un aparat frigorific, deoarece sunt două aparate care le folosiți des. La acest model, consumul e undeva 0.91 kWh la un program standard.

Are un număr mic de program de spălare dar și așa veți putea spăla cele mai uzuale țesături. O parte dintre ele sunt: bumbac, rapid, jeans, lână, colorate etc. La capitolele siguranță și funcții are: detectare automată a cantității (o funcție care reglează consumul de energie), selector centrifugare, sistem de reglare a consumului, oprire și adăugare, protecție inundații etc. Pe acel ecran puteți supraveghea mai bine programul de spălare, iar dacă nu aveți timp pentru ea, se poate amâna programul.

Plusuri: spală mult, are un consum redus de energie, afișaj mare, multe tehnologii și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Bosch WOT24457BY poate înlocui orice model vechi deoarece are clase foarte bune care evidențiază eficiența. Dacă nu aveți o locuință mare și spațiul trebuie economisit, vă recomand model compact indiferent că are încărcare superioară ori frontală. Nu trebuie să uitați că un brand experimentat oferă cele mai bune tehnologii și dotări de pe piață.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu