≡ Meniu

Bosch WTW85530BY, uscător cu condensare

În cazul în care speli cantități mari de rufe și nu ai unde să le uști atunci îți recomand un uscător de rufe cu condensare și pompă de căldură precum Bosch WTW85530BY. Are o capacitate de 9 kilograme și clasa A++ de eficiență energetică în condițiile în care are un consum de 2,12 kwh într-un program standard.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat încăpător, silențios (are un nivel de zgomot de 65W) și eficient.
În cazul în care te interesează aspectul atunci din imaginea de alături îți poți face o părere despre el. Vizual se prezintă precum o mașină de spălat, doar că ventilatorul poziționat jos îl dă de gol că e uscător. 🙂

Bosch WTW85530BY, uscător cu condensare

Încărcarea aparatului se face frontal și poate fi încărcat cu până la 9 kilograme. E un aparat solid, lucru demonstrat și de materialele din care e făcut, adică tambur din inox și cuvă din plastic.
Nici nu aș putea spune că e greu de instalat deoarece greutatea sa e de 57 kilograme.
E ușor de întreținut deoarece condensatorul nu e nevoie să fie curățat manual, iar această caracteristică poartă numele de SelfCleaning Condenser.
Vine cu program business pentru persoanele care vor să spele vestimentație de birou (care trebuie curățată des, dar nu e foarte murdară).

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un brand ok și că e eficient din toate punctele de vedere.
Contra nu am nimic.

Deci, dacă te interesează ceva de calitate atunci acest uscător ar fi recomandarea mea. Are mai multe programe printre care aș enumera cel de antișifonare, împrospătare și cel de cămăși.
Între acest electrocasnic și altele de acest fel e o diferență majoră întrucât vine de la brandul nemțesc Bosch. În general e bine să vă orientați înspre modele care vin de la producători cunoscuți deoarece vin cu facilități suplimentare. Acest model are inclusiv o certificare care arată că îi protejează pe cei cu alergii (în ziua de azi mulți dintre noi au diferite alergii datorită mediului care ne înconjoară).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu