≡ Meniu

Candy CCDS 5142W, frigider ieftin de 204 litri

Frigiderul Candy CCDS 5142W e unul cu două uși dar există și cu o singură ușă, adică e fără congelator. La unii producători, volumul aparatului reiese din denumirea sa, nu e cazul și aici. Cam toate frigiderele mici au un volum redus dar tehnologia de răcire nu e așa de avansată ca la acesta. E o soluție accesibilă iar când e nevoie de mai mult volum pentru congelare, vă recomand o ladă frigorifică deoarece oferă un volum mare pentru acel preț. Dacă aveți o locuință mică, e mai bun un congelator clasic datorită formei sale verticale și sortarea alimentelor e ușoară pentru că are compartimente. Veți economisi energie deoarece aveți două aparate și pe al doilea îl folosiți doar când aveți nevoie însă trebuie să fie pornit din timp pentru a depozita alimentele.

Alternativele sunt puține deoarece modele ieftine și cu volum modest nu prea sunt (în același buget). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy CCDS 5142W, frigider ieftin de 204 litri

Volumul total al aparatului e de 204 litri iar din acesta congelatorul are doar 38 litri. Deci restul e pentru frigider, și se poate observa că compartimentul congelatorului e în partea de sus, pe când la combine, congelatorul e în partea de jos. Consumul de energie e A+ iar asta presupune un consum anual de 226 kWh și la 24 de ore de 0.59 kWh.

La interior se pot observa numărul mare de rafturi, suporturi iar interiorul e iluminat. Puteți pune multe alimente în el iar ele vor rămâne proaspete o perioadă îndelungată deoarece are No Frost. Acesta e un sistem de răcire care până la un moment dat a fost prezent doar pe modelele scumpe.

Plusuri: are un preț atractiv, sistem de răcire No Frost, arată bine și are un consum redus.
Minusuri: congelator mic.

Candy CCDS 5142W e un aparat electrocasnic care e numai bun pentru a depozita alimente și a le menține proaspete o perioadă decentă de timp. Există combine de la branduri concurente care oferă un volum mai mare dar congelatorul e în partea de jos, costă mai mult dar oferă acel volum de care aveți nevoie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu