≡ Meniu

Candy CCHE 150, ladă frigorifică A+ de 150 litri

Lada frigorifică Candy CCHE 150 nu e așa de mică precum se observă deoarece un volum net de 150 litri e suficient de mare. După cum bine știți combinele au congelatoare de aproximativ 90 de litri, deci această ladă oferă nu chiar dublu, dar ceva mai mult spațiu și nu trebuie uitat faptul că la un aparat compartimentat veți pierde spațiu. Cu alte cuvinte, veți pierde volum la acele setare, de aceea nici nu prea merită să alegeți un congelator în locul unei lăzi. Optați pentru un congelator doar dacă nu aveți prea mult spațiu pentru instalare, pentru că un congelator are un design vertical.

Poate că nu oricine beneficiază de un buget mare, de aceea există modalități de finanțare moderne – card de cumpărături. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy CCHE 150, ladă frigorifică A+ de 150 litri

Pe noi nu ne interesează volumul brut ci volumul net,iar ala acesta e de 150 litri. Designul e pe gri și din poză se observă ușor că are panoul de control mecanic care e destul de clasic, un mâner la capac, yală. Toate modelele indiferent de brand oferă o eficiență energetică A+, dar la cele mai mari – peste 250-300 litri, e nevoie de un sistem de răcire mai avansat (cum e No Frost).

Pe an, consumul de energie se situează în jurul valorii de 204 kWh, dar numai dacă îl veți folosi în continuu. Acesta scade/crește în funcție de câte deschideți capacul sau cât o folosiți (țineți în priză). Nu e nevoie să citiți nici un manual pentru a o putea folosi, dar e recomandat să o țineți într-o încăpere ferită de umiditate și căldură (dacă o folosiți).

Plusuri: arată destul de bine, e fiabilă, are yală la mâner, consum redus, mult volum pentru cât costă.
Minusuri: nu prea am găsit.

Candy CCHE 150 nu are un preț foarte mic dar e destul de corect dacă e să comparăm acest model cu concurența (oferită de alte branduri). Nu cred că e nevoie de un model mai mare dacă aveți deja o combină. Astfel, doar în sezonul rece vă veți folosi de această ladă. Vara, în general, se consumă alimente cât mai proaspete și care eventual trebuie ținute doar la rece, nu și congelate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu