Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy CCOUS 5142WH, congelator spațios la un preț decent

Congelatorul Candy CCOUS 5142WH e o variantă din segmentul mijlociu deoarece nu e nici prea mic dar nici prea mare. Variantele premium au nevoie de sistem de răcire ceva mai bun pentru a beneficia de dezghețare automată. Mă refer la cunoscutul sistem No Frost care e foarte popular și care la un moment dar va deveni standard pe mai toate aparatele frigorifice mai mari. Chiar dacă acest congelator are un volum decent și consum mic, nu cred că mai avea nevoie de ceva în plus. Combinele vin cu mai multe tehnologii care sunt utile la frigider pentru a conserva mai bine alimentele, dar pentru un aparat care doar congelează… nu cred că îi lipsește ceva.

Bineînțeles, nu putea fi prea accesibil deoarece are un volum destul de generos și ca oricare alt aparat mare, acesta nu e chiar ușor de mutat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy CCOUS 5142WH, congelator spațios la un preț decent

Volumul total e de 162 litri și împărțirea se face pe compartimente, iar cel mai mare e și cel de jos. La 24 de ore, aparatul consumă circa 0.59 kWh și e destul de puțin. Nu cred că v-ar interesa consumul anual cât timp nu-l veți folosi doar în perioada aceasta. Un frigider e mai util decât un congelator deoarece veți consuma alimente proaspete dar nu le puteți ține chiar atât de mult ca într-un congelator.

Capacitatea de congelare e de 8 kg la 24 de ore și e recomandat să nu o depășiți. Designul e simplu ca la majoritatea modelelor și mânerul e vertical cu o formă interesantă. Nu ocupă mult spațiu datorită formei sale și chiar dacă o ladă frigorifică oferă mai mult volum, nu poate fi pusă oriunde datorită lățimii sale.

Plusuri: are un preț destul de bun, spațios, consum mic de energie, ocupă puțin spațiu, performanțe decente.
Minusuri: nimic.

Candy CCOUS 5142WH e una dintre cele mai bune variante oferite de acest brand însă nu e singura, poate că vă doriți un altfel de volum sau poate că vreți o variantă mai scundă pentru că poate fi mutată mai ușor (chiar pusă sub blat dacă înălțimea e mai mică de 90 cm).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu