≡ Meniu

Candy CCTOS 482, frigider mic și accesibil

Candy CCTOS 482 e unul dintre cele mai noi modele apărute pe piață și care pot fi o alegere bună. E mai bine să alegeți ceva mai mare, însă acesta îl puteți pune sub blat și există și variante incorporabile pentru cei interesați. Pentru cei care nu au o limită de buget, le recomand combinele frigorifice mai mici și cu tehnologii de răcire avansate. Sunt puține frigidere cu iluminarea interioară LED, iar aceasta dotare poate fi considerată a fi una specială (deci e un plus adus de acest frigider).

Chiar dacă nu e un model foarte mare, puteți pune destule în el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy CCTOS 482, frigider mic și accesibil

Majoritatea frigiderelor au două uși și se poate observa că cele mari au nevoie de o ușă în plus pentru congelatorul de sus. Consumul de energie de e 112 kWh și e vorba de cel anual. La 24 de ore, acesta consumă cam 0.3 kWh însă trebuie să țineți cont și de volumul modelului. Un aparat mai mare consumă mai mult și cam toate au o clasă energetică A+ (conformă cu specificațiile sale).

Din volumul total de 87 litri, 10 litri sunt la congelator. Congelatorul acestui aparat frigorific e destul de modest. Frigiderul are 2 rafturi din stilă, 3 suporturi, compartiment de fructe/legume și sistem de dezghețare automat. Ar fi bine să se renunțe la rafturi din sârmă deoarece nu arată atât de bine ca și cele din sticlă.

La interior se poate observa iluminarea cu LED și totul e clar. La capitolul design are: finisaj alb, o ușă cu deschidere standard spre dreapta. Dimensiunile sale sunt următoarele: 80 cm înălțime, 48 cm lățime și 50 cm adâncime. E destul de silențios și e oarecum normal că doar are un congelator destul de mic – 42 dB. Bineînțeles, acela e nivelul maxim de zgomot și nu e un parat care să-l puneți unde să vă deranjeze (poate fi pus sub blat).

Plusuri: are un consum redus de energie, iluminare LED, design compact și interior plăcut.
Minusuri: nu prea sunt.

Candy CCTOS 482 e o alegere bună dacă nu vă interesează volumul ci vreți doar un aparat pentru a menține rece unele alimente/fructe.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu