≡ Meniu

Candy CPG 64 SPX, plită cu aprindere one touch

Candy CPG 64 SPX e o plită de la un brand italian de top, iar alimentarea se face pe gaz pentru toate cele 4 arzătoare. Din păcate nu are arzător de tip Wok, dar oricum nu cred că v-ați fi folosit de un astfel de arzător.
O plită ca aceasta se adresează celora interesați de un aparat simplu de utilizat cu aprindere electrică integrată (one touch).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și e realizat din materiale de calitate (grătare din oțel emailat și plita din inox). Alături am pus și o poză reală pentru a vă face o părere despre cum arată acest model. CANDY CLG64SPX e prezent în mai multe variante, mai exact există și un model cu butoanele poziționate lateral, iar acela cred că are codul CLG64SPXMX.

Candy CPG 64 SPX, plită cu aprindere one touch

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se laudă cu o alimentare pe gaz a celor 4 arzătoare și cu un panou de comandă simplu poziționat frontal. Datorită poziționării în partea frontală a butoanelor cest model e unul foarte bun chiar și pentru bucătarii mici de statură.
Culoarea argintie face ca acest model să se integreze perfect în orice bucătărie modernă deoarece e o culoare specială… premium.

Plusurile modelului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine, simplitatea în utilizare și că vine de la un brand de top. Dacă vreți o garanție mai mare atunci puteți să extindeți garanția aparatului până la 4 ani.
În opinia mea nu există motive pentru care nu ai cumpăra modelul acesta deoarece incorporează toate lucrurile de care ai nevoie, adică aprindere electrică integrată, materiale de calitate și aspect peste medie.

Deci, dacă ești interesat în amenajarea unei bucătării cu electrocasnice incorporabile atunci această plită ar trebui să fie pe lista ta de cumpărături.
Spre deosebire de un model electric acesta e din inox și e mult mai rezistent decât un model din sticlă (cum e în cazul modelelor electrice).
Dacă nu te-ai hotărât asupra unui cuptor electric care să se potrivească cu această plită atunci îți recomand modelul Beko BIR25400XMS.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu