Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy CPGC64SQPAV, plită incorporabilă cu design rustic și Wok

Plita incorporabilă Candy CPGC64SQPAV e una dintre puținele variante de pe piață care oferă un aspect deosebit. E evident că are alimentare cu gaz deoarece are grătar și arzătoare clasice. Are aprindere la o singură mână deoarece nu are un buton special pentru aprinderea electrică. Deci trebuie doar să apăsați și să rotiți butonul corespunzător arzătorului care doriți să-l porniți. Cele electrice sunt mai scumpe decât cele clasice deoarece au mai multe tehnologii incorporate, de aceea au și ceva mai multe funcții.

Alternativele sunt multe dacă luați în calcul un buget mai mare și chiar alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy CPGC64SQPAV, plită incorporabilă cu design rustic și Wok

Panoul de control e unul mecanic și nu digital cum e la plitele electrice. Pe lângă aceasta, mai sunt și plite pe gaz cu suprafață din sticlă neagră lucioasă sau chiar de altă culoare. Fiind așa de compactă, are un singur grătar și nu două cum am văzut la plitele mai mari. Alegerea corectă ține și de spațiul disponibil și, cu siguranță, o plită mai mare vă permite să puneți vase mai generoase.

Are 4 arzătoare puternice dar unul e ceva mai special deoarece are un inel de ardere în plus. Deci, are o putere ceva mai mare și spre deosebire de plitele clasice, aceasta are două arzătoare mari, doar că cel simplu e de 2.5 kW iar cel Wok e de 4 kW. Acel arzător Wok e ideal pentru ce care gătesc în stil asiatic ori o cantitate mai mare de mâncare.

Plita e pe culoarea avena care e prezentă la câteva modele dar nu de la același brand. E și normal să fie așa deoarece fiecare producător trebuie să ofere cât mai diversificate și competitive. Instalarea sa nu e chiar atât de simplă deoarece trebuie decupat din blat.

Plusuri: are arzător special, design plăcut, culoare deosebită, preț atractiv.
Minusuri: nu sunt.

Candy CPGC64SQPAV e un aparat destul de accesibil și simplu în același timp care trebuie să se potrivească cu cuptorul ales. Cu alte cuvinte, trebuie să aibă același design (retro/rustic). Cele mai multe aparate incorporabile de pe piață au un design modern deoarece mulți clienți vor o bucătărie în stil modern.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu