≡ Meniu

Candy CS4 1272D3/1, mașină Slim clasa A+++

Candy CS4 1272D3/1 e un electrocasnic produs în Italia de brandul deținut de grupul Candy Hoover. Produsele acestui brand sunt unele de calitate superioară și o să vedeți diferența dintre un produs Candy și unul chinezesc.
Cei care sunt interesați de o mașină de spălat care să nu ocupe prea mult loc se vor orienta înspre un astfel de model.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care se încarcă frontal și care nu ocupă mult loc întrucât e slim (dimensiunile sale sunt 85x60x43 ÎxLxA cm).

Candy CS4 1272D3/1, mașină Slim clasa A+++

Capacitatea de încărcare a modelului CS4 1272D3/1 e una de 7 kilograme, iar pentru ca totul să fie spălat bine și stors are 1200 rotații. Consumul energetic e unul minimal întrucât are clasa A+++. Această eficiență e cea mai bună în momentul de față.
Se poate spune că e un model smart întrucât are caracteristici precum Voice Control și NFC. Nu știu la ce o să ne ajute aceste lucruri inteligente, dar… bine că le are.
În general modelele din seria CS4 1272D3 au funcții similare, doar capacitatea de încărcare diferă.
Numărul de programe al acestui aparat e de 16, iar funcția de cântărire îți oferă posibilitatea să speli o cantitate redusă de rufe cu un consum redus de resurse.
Eficiența la spălare e una bună deoarece are clasa A de eficiență la spălare.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că vine de la un brand de top, fiabilitatea crescută, că are multe funcții utile și numărul mare de programe. La nevoie garanția poate fi mărită la mai mult, adică la maxim 4 ani cu un efort financiar minim.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată spăla o cantitate redusă sau mare de haine atunci acest model ar fi recomandarea mea.
E realizat din materiale rezistente cum ar fi tambur din oțel inoxidabil, iar din această cauză vine cu o siguranță în exploatare ridicată.
În cazul în care vă interesează un model similar atunci îți recomand selecția de aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu