≡ Meniu

Candy CVG64SGNX, plită pe gaz cu sticlă vitroceramică

Plita incorporabilă Candy CVG64SGNX e una dintre cele mai bune variante de pe piață deoarece e construită din materiale de bună calitate. Se potrivește în orice bucătărie, iar cuptorul poate fi de la același brand și finisaj pe negru sau chiar inox. Anumite culori se asortează cu orice și poate vreți ca toate aparatele să fie pe aceeași culoare. Totuși, e destul de dificil să găsiți o combină pe negru și să fie pe plac, dar poate fi aleasă și una pe argintiu, că și așa plita are butoane argintii.

Fiecare arzător are grătar propriu, deci pentru a putea muta vasul de pe un arzător pe altul, trebuie să-l ridicați (acesta fiind singurul dezavantaj oferit de acest design). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy CVG64SGNX, plită pe gaz cu sticlă vitroceramică

Are 4 arzătoare puternice, iar dacă vreți o plită mai puternică, luați în calcul una cu arzător Wok. Acele model pot avea 5 arzătoare sau 4 dar veți beneficia doar de 1 arzător normal. Dacă nu gătiți mult pe plită și nu vă place mâncarea asiatică, nu e nevoie de acel arzător. Oricum, e nevoie și de tigăi speciale, dar mâncarea nefriptă în ulei e mai sănătoasă. Dacă vă place mâncarea la grătar și nu aveți spațiu, o alternativă ar fi un grătar electric.

Dimensiunile acestei plite nu sunt relevante ci doar cele la nișei (la instalare). Aceasta trebuie îngropată în blat și nu neapărat deasupra cuptorului, poate fi pusă oriunde vă convine. Până la urmă trebuie să găsiți o locație și pentru hotă, iar aceasta poate fi cu sistem de recirculare (care nu are evacuare).

Plusuri: arată destul de bine, grătare din fontă, preț atractiv, ușor de utilizat.
Minusuri: nu sunt.

Candy CVG64SGNX e o plită destul de interesantă datorită aspectului său și eu o consider suficient de reușită în acest buget. Sunt destul de multe tipuri de plite, iar principalul criteriu de diferențiere ar fi alimentarea. Bineînțeles, modelul de sus are și alimentare electrică pentru aprinderea electrică a arzătoarelor. Aceasta e o dotare care vă poate ușura viața de zi cu zi, iar aprinderea arzătorului se face prin apăsare și rotire.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu