≡ Meniu

Candy EVOT 10071D1, mașină 7 kg, clasa A+

Candy EVOT 10071D1 este o mașină de spălat verticală utilă celora care vor să aibă un aparat care să nu ocupe prea mult loc și care să fie eficient. Vine cu o capacitate de încărcare mare de 7 kilograme, iar clasa de eficiență energetică e A+. E oarecum anormal ca o mașină verticală să aibă o capacitate de încărcare așa de mare, dar nu pot spune că mă deranjează în vreun fel.
Astfel de mașini sunt destul de populare prin faptul că ocupă puțin loc, iar dacă stai în garsonieră atunci acest model de mașină de spălat ar fi perfect pentru tine.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun de la un brand de renume. Mă gândesc că nu cunoașteți prea multe detalii legate de brand și de aceea trebuie să vă spun că brandul Candy e unul italian.

Candy EVOT 10071D1, mașină 7 kg, clasa A+

Caracteristici relevante ar fi că suportă 7 kilograme de haine, că are o clasă de eficiență energetică A+ și multe programe. Printre acestea se numără și programul rapid de 30 minute (la alte aparat e acest program e de 15 minute).
Chiar dacă-i un aparat foarte performant pot spune că nu face mult zgomot întrucât la spălare are 61 decibeli. Din păcate, la centrifugare are 76 db, ceea ce e un nivel de zgomot destul de mare.
La capitolul eficiență stă bine deoarece are clasa A+ la consum de curent, C la stoarcere și A la spălare.

Sunt multiple avantaje de pe urma cumpărării unui aparat precum acesta, iar printre ele aș aminti că nu e zgomotos, că vine de la un producător european și că nu ocupă mult loc (spre deosebire de mașinile normale).
Dezavantaje are, iar ce mi-ar fi plăcut mie să aibă ar fi fost Fuzzy Logic (acea caracteristică automată care ar fi ajutat la o economie mai mare de resurse).

Deci, dacă vrei o mașină cu care să speli multe haine atunci acest model te va ajuta. Programele sunt 15 la număr, iar dacă un anumit tip de țesătură e mai sensibilă atunci există posibilitatea spălării manuale cu un program dedicat.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Nagy Lajos

  Nu are instructiuni de folosire in liba romana,
  ai sansa mari sa nu folosest corect !!!

 • RACZ VIORICA

  Doresc să primesc manualul de folosire în limba română pentru acest tip de mașină de spălat. Vă mulțumesc.

 • Muresan

  doresc sa primesc manual de utilizare in limba romana pentru acest tip de masina. multumesc!

Lasă un comentariu