≡ Meniu

Candy FPE 609A/6X, cuptor incorporabil ieftin cu finisaj antiamprentă

Cuptorul incorporabil Candy FPE 609A/6X e unul dintre cele mai ieftine variante disponibile pe piață și care are dotări interesante. Ecran digital mare, multe funcții, design pe inox cu antiamprentă. Nu orice cuptor le oferă și în nici un caz la un preț așa de atractiv. Un ecran digital ceva mai mare îi dă un plus de eleganță dar nu e vorba de un control de tip touch deoarece are butoanele clasice, de tip push-up, pentru selectare putere și program. Alături de acesta se poate alege o plită pe gaz ori una electrică.

Un stil modern oferă multe soluții însă dacă ați fi optat pentru un stil retro, nu ați putea alege o plită electrică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy FPE 609A/6X, cuptor incorporabil ieftin cu finisaj antiamprentă

Alimentarea e complet electrică și nici nu prea mai sunt cuptoare pe gaz deoarece nu oferă multe avantaje. Un cuptor electrică gătește uniform pentru că are ventilator dar și restul dotărilor sunt importante. Interiorul e destul de spațios pentru 65 de litri dar nu e cel mai mare cuptor de pe piață. Clasa energetică e foarte bună la modelele noi – A+, și nu există una mai bună. Controlul e electronic (ce ține de acel LCD) însă nu digital ca la cele cu butoane touch.

Pe partea de funcții, cuptorul are: iluminare interioară, convecție aer fierbinte, decongelare, grill cu suprafață mare, grill cu suprafață mică, încălzire inferioară, trată pizza și turbo grill. Alături de acesta primi și o tavă de coacere ca și accesoriu. Consumul de energie e de 0.9 kW/h care poate să difere în funcție de treapta ori programul ales.

Plusuri: consum redus de energie, ecran digital mare, multe funcții, ventilator, preț atractiv.
Minusuri: lipsa ghidajelor telescopice.

Candy FPE 609A/6X e un aparat electrocasnic care nu ocupă mult spațiu deoarece se incorporează, însă e mai dificil de instalat dacă nu aveți un mobilier la comandă și spațiu pentru el. Plita se instalează mult mai ușor deoarece se pune pe blat și poziționarea se alege în funcție de unde puneți hota (se poate pune chiar în apropierea unui geam, iar vara nu mai e nevoie de hotă).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu