≡ Meniu

Candy FST100/6N, cuptor foarte ieftin de 65 litri

Candy FST100/6N face parte dintr-un pachet interesant de incorporabile – cuptor + plită. Plita inclusă e una pe gaz cu panou de control lateral. Există și alte variante care le puteți lua în considerare, însă e bine să le luați astfel încât să se potrivească. Dacă vreți un aragaz atunci nu veți avea nevoie de un buget prea mare. Există incorporabile mult mai elegante și cu funcții superioare. Oferă posibilitatea de a găti în mod tradițional și în timpul funcționării are iluminare interioară (puteți supraveghea mai bine programul de gătit).

Dacă vi se pare că nu vi se potrivește, atunci alegeți unul cu mai multe funcții și eficiență energetică superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy FST100/6N, cuptor foarte ieftin de 65 litri

Majoritatea cuptoarelor incorporabile au alimentare electrică și e foarte importantă pentru cei care vor să obține rezultate bune (mâncare gătită uniform). Capacitatea de 65 litri e una desul de generoasă. Clasa de eficiență energetică e mai bună decât cea a modelelor precedente – A-20%. Controlul cuptorului e unul mecanic deoarece nu are un ecran digital. Accesoriile incluse sunt grătarul combi și tava de coacere. Puterea cuptorului e de 2100 W și poate fi mai mare la unele modele, dar și prețul e corespunzător performanțelor sau funcții lor disponibile. Dimensiunile sale sunt destul de bune și la instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei (ale părții care se incorporează).

Se poate observa că are un finisaj pe negru iar plita e similară, iar design-ul e același. Nu are multe caracteristici speciale, însă trebuie remarcat că are o ușă cu geam dublu.

Plusuri: e foarte ieftin, pachet promo interesant și accesibil, design plăcut și elegant, volum generos la interior și altele.
Minusuri: puține funcții.

Candy FST100/6N e unul dintre multele electrocasnice care pot fi incorporate și plita poate fi pusă fără probleme cam pe orice plită (doar să fie suficient de groasă și adâncimea să fie corespunzător). Alături de acestea, puteți lua o hotă iar una telescopică pare excelentă deoarece are o adâncime de doar 30 cm (ideal pentru corpuri cu adâncime similară) și poate fi extinsă pentru a absorbi mai bine aburul și mirosul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu