≡ Meniu

Candy GC4 1272D3/2, mașină clasa A+++ de 7 kilograme

Candy GC4 1272D3/2 e o mașină de 7 kilograme cu un consum mic de curent clasa A+++ (0,9 kWh) și cu o viteză de centrifugare de 1200 rotații. Având o capacitate așa de mare se adresează în principal celora care au o familie mare ori au foarte mult de spălat din diferite motive.
Nivelul de zgomot la spălare e unul deloc mare deoarece e vorba de 58 decibeli, iar la centrifugare e vorba de 79.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul foarte economic.
Alături am pus și o imagine pentru ca tu să poți vedea cum arată. Se poate observa că a absorbit puțin din designul brandului Hoover pe care a venit să-l înlocuiască.

Candy GC4 1272D3/2, mașină clasa A+++ de 7 kilograme

Ca specificații care ar merita menționate ar fi faptul că acest model vine cu o viteză de centrifugare mare de 1200 rotații, clasa A+++ (eficiență energetică) și un număr mare de programe (16).
E realizat din materiale calitative precum restul mașinilor de spălat, adică are un tambur din oțel inoxidabil.
Venind cu programare întârziată trebuie știut că acest model e unul care poate fi programat să spele și peste 24 de ore.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, eficiența la spălare (clasa A) și că nu e un aparat gălăgios.
Contra ar fi că nu are Fuzzy Logic, adică un sistem de detectare automată a cantității. Eu zic că acest lucru nu e un mare neajuns întrucât are lucruri care compensează această lipsa, adică vine cu un consum mic de curent. Și programul de 15 minute (mai exact are program rapid de 14, 30, 44 minute) te va ajuta să economisești atunci când ai speli puțin ori rufele nu sunt așa de murdare.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că-și merită banii prim prisma faptului că e ușor de utilizat, că nu consumă multe resurse și că are un număr mare de programe așa încât să putem spăla în diferite moduri diferite tipuri de țesături.
Pe unele site-uri acest model e comercializat sub numele 1272D3/2-S, dar trebuie știut că e vorba tot de acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu