≡ Meniu

Candy GS 1482D3, mașină A+++ de 8 kg

Candy GS 1482D3 e o mașină de spălat rufe cu caracteristici tehnice foarte bune. Designul e simplu și plăcut în același timp iar acest brand oferă un design special pentru modelele sale. Dacă nu știți foarte multe despre acest brand, ei bine, trebuie să știți despre acesta că e un brand italian. Caracteristicile speciale ale acestui aparat sunt: capacitate de 8 kg, viteză de turație de 1400 RPM, reglare a consumului, ușă cu deschidere de 35 cm, A+++, programe diversificate, ecran digital și cuva Shiatsu (are un design deosebit).

Alternative sunt modelele mai ieftine cu capacitate de spălare mai mică – 6 kg. Are performanțe foarte bune și de aceea nu e foarte scumpe. Există variante și mai bune dar nu oricine și le permit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy GS 1482D3, mașină A+++ de 8 kg

Încărcarea e frontală și poate fi observată din poza de sus. La acestea, panoul frontal e așezat aproape, pe când la cele cu încărcare verticală, panoul e așezat mai în spate. Poate spăla cel mult 8 kg dar voi puteți spăla chiar la jumătate. Restul caracteristicilor tehnice sunt următoarele: centrifugare de 1400 RPM, clasa A+++ și altele. Consumul într-un program standard e undeva la 1.05 kWh dar în alte cazuri (la alte modele) e și mai mic. Programele de spălare sunt următoarele: rapid – 14 minute, culori închise, mix wash, bumbac, lână, ușor de călcat, delicate etc.

Funcțiile sale și pe partea de siguranță are: selector temperatură, selector centrifugare, detectare spumă, protecție inundații, ecran LCD și amânare pornire. Nu e un model slim și pot spune asta după adâncimea sa – 52 cm. Există variante mai mari dar diferențele nu sunt așa de vizibile. Pe partea de design există diferențe estetice în special dacă e vorba de doi producători cunoscuți.

Plusuri: multe programe de spălare, consum redus, de energie, poate spăla mult și arată foarte bine.
Minusuri: nu are un preț foarte mic.

Cu siguranță, Candy GS 1482D3 oferă mult mai multe avantaje iar cele menționate anterior ar fi cele mai importante. Dacă aceste mașini nu sunt prea utile deoarece ocupă mult spațiu, optați pentru cu adâncime de 40-45 cm care ocupă mult mai puțin spațiu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu