≡ Meniu

Candy GS1483DH3-1S, mașină de spălat cu 1400 RPM

Candy GS1483DH3-1S e una dintre cele mai noi modele și care nu prea are concurență deoarece oferă multe la un preț atractiv. Acest brand oferă un design specific pentru modelele sale. Apreciez că pentru o mașină de spălat al anului 2015, oferă cea mai bună clasă energetică. Aceasta e genul de mașină care merită încercată și nu cred că va fi vreodată la promoție, pentru că și așa mi se pare ieftină. Deci nu mai trebuie să așteptați ci mai bine alegeți ratele fixe deoarece e o investiție bună (dacă aveți un buget limitat).

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy GS1483DH3-1S, mașină de spălat cu 1400 RPM

Capacitatea de încărcare e mare însă nu e cea mai mare – 8kg (cea mai mare e de 9 kg). Veți economisi resurse cu un așa aparat, deoarece veți spăla o dată și nu de 2 ori. Mașina are un ecran LED poziționat frontal sub care sunt puse butoane pentru selectarea programelor sau a diverselor opțiuni. Clasa de eficiență energetică A+++ și e conformă cu consumul de energie – 1.05 kWh la un program de spălare. Are chiar și clasa A la centrifugare și nu există o centrifugare mai bună – 1400 RPM. Rufele vor fi stoarse foarte bine, dar depinde și de program pentru că unele țesuturi se spală cu o centrifugare mai mică.

La capitolele funcții și siguranță are: selector centrifugare, sistem detectare spumă, protecție împotriva inundațiilor, amânare pornire și motor Inverter. Are un număr mare de programe – 16, dar pe lângă programele cunoscute, are și programe mai speciale. Nu putea fi o mașină prea compactă având în vedere capacitatea de spălare, însă nu e nici foarte mare.

Plusuri: spală mult, consumă puțin, destule programe, capacitate de centrifugare bună etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Candy GS1483DH3-1S e o alegere foarte bună deoarece oferă caracteristici tehnice foarte bune, un design elegant și altele. Având în vedere performanțele sale, eu aș recomanda și un uscător de rufe dacă nu aveți unde să puneți rufele la uscat. Când alegeți un uscător trebuie să fie unul cu capacitate de uscare mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu