Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy GSF 138TWC3/1-S, mașină de spălat cu tehnologie WiFi

Mașina de spălat rufe Candy GSF 138TWC3/1-S e unul cu design elegant deoarece ecranul digital e generos, ușa are un finisaj argintiu și un diametru care vă permite să introduceți multe rufe. E un model Smart datorită tehnologiei WiFi și avantajele oferite sunt numeroase: personalizare programe, notificări, diagnoză, programare întârziată și control al funcționării. Toate aceste funcții pot fi utile și controlate prin smartphone. Acesta e unul dintre puținele modele cu această caracteristică și oferite de acest brand.

Bineînțeles, nu e primul producător care oferă această tehnologie și mi se pare decentă cât timp aveți mai tot timpul smartphone-ul alături. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy GSF 138TWC3/1-S, mașină de spălat cu tehnologie WiFi

E evident că are încărcare frontală și modelele cu încărcare superioară nu sunt mai avantajoase. Acele variante au doar o lățime mai mică și panoul de control e în partea de sus. Caracteristicile sale sunt următoarele: centrifugare de 1300 RPM, capacitate de 8 kg, clasă de eficiență A+++. Are o clasă de eficiență energetică atât de bine deoarece consumul e undeva la 1.05 kWh.

Sunt multe programe de spălare și multe le puteți personalizare. Are 16 programe de spălare presetate și o mare parte dintre cele le cunoașteți de la alte modele, chiar și de la alte branduri. La capitolul caracteristici speciale, acest aparat excelează și nu cred că există alte variante mai bune în același buget. Ocupă la fel de mult spațiu ca un model standard și nici nu putea fi prea compactă având în vedere principalele sale caracteristici tehnice. Spun asta deoarece are o adâncime de 52 cm, iar modelele Slim au sub 45 cm.

Plusuri: are programe de spălare diversificate, tehnologie WiFi, consum mic de energie, spală mult etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Candy GSF 138TWC3/1-S e un aparat electrocasnic destul de avansat și care nu poate fi prea accesibil. Dacă vreți să economisiți spațiu, se poate pune uscătorul de rufe peste acest model sau puneți mașina de spălat în bucătărie sub blat. Dacă o mașină de spălat pre mică nu e de ajuns pentru câte rufe aveți de spălat, atunci optați pentru un model mai mare cum e cel de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu