≡ Meniu

Candy GV 1310D2/1, mașină de spălat cu capacitate de 10kg

Candy GV 1310D2/1 e un aparat ideal pentru a spăla rufele murdare și o puteți face mai rar deoarece are o capacitate de spălare mare. Poate că nu ați auzit multe despre acest brand ori nu vi se pare prea cunoscut. Ei bine, e un brand destul de experimentat care oferă soluții destul de bune pentru un buget redus. Nu e vorba de o mașină premium dar nici nu e nevoie de una deoarece la un preț așa de mic puteți beneficia de performanțe ridicată.

Un model premium oferă un control digital, un design mai elegant și câteva funcții sau tehnologii avansate. Personal, nu așa învesti prea mult în aparate deoarece ele trebuiesc înlocuite după câțiva ani deoarece devin demodată sau depășite tehnologic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy GV 1310D2/1, mașină de spălat cu capacitate de 10kg

Caracteristicile tehnice ale acestui aparat sunt destul de bune: încărcare frontală în limita a 10 kg de rufe, 1300 RPM, clasa A++ la consumul de energie. Poate că ați și observat că nu orice mașină oferă astfel de dotări dar și bugetul e foarte important. Dintre programele sale amintesc doar o parte dintre ele: rapid 14/30/44 minute, delicate, articole copii, jeans, lână, mix etc. Sunt multe programe de spălare care nu le veți găsi la mașinile de spălat ieftine. Printre ele sunt câteva programe mai speciale care se adresează anumitor țesături.

Poate fi pus în locul vechiului model deoarece e cam la fel de mare și nu putea un model cu design îngust/slim deoarece spală mult. Mașinile Slim au o adâncime de 40-45 cm și spală cel mult 6-7 kg. Chiar și centrifugarea e inferioară la acele modele, de aceea nici nu cred că vă interesează. Dacă vreți să o puneți sub blat, atunci e nevoie de o mașină de spălat mai compactă.

Plusuri: poate spăla mult, consumă puțin, destule programe de spălare, amânare pornire și fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

Candy GV 1310D2/1 poate înlocui oricare altă mașină de spălat deoarece nu veți găsi alta care să ofere așa caracteristici tehnice într-un buget redus. Din poza de sus se poate vedea cel mai bine cum arată și nu cred că vor exista prezentări video cu acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu