≡ Meniu

Candy GVW 485T-S, model cu uscător incorporat și clasa A

Candy GVW 485T-S e o mașină de spălat rufe care are integrat uscătorul, iar în acest fel e un aparat 2 în 1. Pentru spălare are o capacitate de 8 kilograme, iar pentru uscare are 5 kilograme.
Vine cu un panou de comandă modern care afișează diferite informații utile, iar consumul de curent fiind unul mic are clasa A de eficiență energetică. De asemenea putem spune că acest aparat e unul cu eficientă clasa A deoarece are A la toate capitolele, adică la consum redus de curent, centrifugare și spălare.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul deosebit de util prin faptul că incorporează două aparate și că consumă puține resurse. Nu am văzut nimic menționat de Fuzzy Logic, adică dacă are ori nu.

Candy GVW 485T-S, model cu uscător incorporat și clasa A

Modelul acesta are o capacitate de spălare de 8 kile și în acest fel o să poți spăla o cantitate mare de rufe o singură dată pe zi. Vă dați seama că modelul acesta va fi favoritul celora care au o familie numeroasă ori care nu au unde să uște hainele.
Nivelul de zgomot e unul modic de 61 decibeli la spălare (pe unele site-uri scrie 61 și pe altele e menționat 51…) și de 79 la centrifugare. E ceva mai mare decât la mașinile normale, dar asta se poate datora și faptului că integrează două aparate.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu e prea scump, că vine cu o fiabilitate ridicată, materialele de calitate care au fost utilizate la construcția sa (tamburul e din oțel) și numărul mare de programe (16).
Contra achiziției ar fi faptul că nu are Eco Bubble și alte chestii întâlnite la alte mărci.

Deci, dacă vrei un aparat care să fie realizat de italieni atunci acest model ar fi recomandarea mea. O să simți diferența de calitate dintre un produs făcut în Uniunea Europeană și unul făcut în Asia.
Dacă vrei să economisești resurse atunci există un program de spălare și uscare rapidă în 59 minute care-ți permite să speli până în 1,5 kg rufe. În acest fel economisești 33% energie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu