Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Candy SLC D813B-S, uscător de rufe accesibil cu capacitate de 8 kg

Uscătorul de rufe Candy SLC D813B-S e unul dintre cele mai performante modele de acest brand și pe piață mi se părut destul de competitiv, în sensul că nu sunt prea multe alternative. Se poate observa din poza de jos că are o ușă ceva mai mare decât majoritatea modelelor din generațiile precedente și e normal să fie așa la aparatele cu încărcare de peste 7-8 kg. Veți vedea chiar și mașini de spălat cu această caracteristică iar interiorul e mai vizibil, dacă sunteți interesați de cum se descurcă în timpul programului. Panoul de control e simplificat iar butonul de selectare a programelor e poziționat mai pe lateral.

Dacă considerați că acest model nu e suficient de performant, atunci ar trebuie să aveți un buget ceva mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Candy SLC D813B-S, uscător de rufe accesibil cu capacitate de 8 kg

Chiar dacă e un uscător, are nevoie de tot atâtea programe de uscare ca și mașina de spălat deoarece vă doriți ca rufele să fie uscate foarte bine și țesătura să fie protejată. Are un consum de energie acceptabil deoarece prin încălzire se consumă mai mult și rezultate dorite sunt oferite rapid. În total, acest model vine cu 18 programe de uscare și o mare parte dintre ele le știți deja, dar nu cred că le veți folosi pe toate.

La capitolul funcții, acest aparat oferă următoarele: selector al temperaturii de uscare, ecran cu afișarea timpului rămas și amânarea programului. Se poate amâna programul din diverse motive, poate că nu vreți să le puneți în dulap după ce veniți de la locul de muncă, din oraș ori poate vreți să o faceți ziua următoare.

Plusuri: arată destul de bine, ușă destul de mare, performațe ridicate, preț competitiv, multe programe.
Minusuri: nu prea sunt.

Candy SLC D813B-S e mult peste un uscător incorporat deoarece poate usca mai mult (poate chiar dublu) și rezultatele sunt mai bune. Acesta poate fi pus lângă mașina de spălat ori chiar deasupra ei dacă vreți să câștigați spațiu. Rufele spălate pot fi introduse imediat în acest uscător și mă gândesc că aveți o mașină de spălat cu capacitate de încărcare similară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu